Το έργο της UNICEF στηρίζουν 12 από τους πιο γνωστούς Έλληνες stand – up κωμικούς μέσα από την παράσταση stand up for U που θα παρουσιαστεί στις 7 και 8 Μαΐου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στις 11 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη. Και το y-olo.gr δεν θα μπορούσε παρά να στηρίζει την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας ως χορηγός επικοινωνίας! 

Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει στα παιδιά. Το εγχείρημά του υποστηρίχθηκε θερμά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κι από μια πλειάδα κωμικών.

Όπως είπε σε μια συνέντευξή του: "Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε πέρυσι μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου". Επόμενο ήταν η ιδέα αυτή να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Όλοι αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να προσφέρουν την τέχνη τους για να χαρίσουν το γέλιο, το χαμόγελο, τη συγκίνηση και τελικά την ελπίδα, σαν ένα μικρό δώρο ζωής στα παιδιά που το χρειάζονται.

Διάβασε και εδώ τη συνέντευξη που έδωσε στο y-olo.gr ο Γιώργος Χατζηπαύλου. 

Συμμετέχουν (αλφαβητικά) με τα καλύτερα νούμερά τους οι: 
Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου και Δημήτρης Χριστοφορίδης. 
Στην παράσταση συμμετέχει ο μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιώτης Παρασκευαϊδης, σε μια μουσική comedy act έκπληξη. 
Μαζί τους θα είναι και ο Άγγλος κωμικός, Alistair Barrie, ένας από το πιο γνωστούς Άγγλους κωμικούς και μέλος των κωμικών του Comedy Store.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου από τώρα, κάνοντας κλικ εδώ!

Ημερομηνίες παραστάσεων

Αθήνα
Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 21:00 
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 
Πειραιώς 206, Ταύρος, 
Τηλ. 210 3418 550) 

Θεσσαλονίκη 
Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στις 21.00 
Θέατρο Αριστοτέλειο 
Εθνικής Αμύνης 2, 
Τηλ. 2310262051