Τι γίνεται την άνοιξη; Τα λουλούδια ανθίζουν και γεμίζει ο κόσμος χρώματα! Εσύ φυσικά που λατρεύεις τα λουλούδια, τα κόβεις από τον κήπο σου και διακοσμείς με αυτά το σπίτι. Μήπως αυτή την φορά να μην βάλεις λουλούδια στα μαλλιά σου για να δεις αν σου πηγαίνουν;

Τα λουλούδια στα μαλλιά είναι μια τάση που έχει λατρευτεί πολύ αυτή την σεζόν και όχι άδικα αφού μπορούν να αποθεώσουν ακόμα και ένα τελείως απλό χτένισμα και τις μετατρέψουν σε εντυπωσιακό. Θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την κοριτσίστικη πλευρά που κρύβεις μέσα σου και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όσων περνούν από δίπλα σου και τα βλέπουν.

Πώς θα βγάλεις τα λουλούδια στα μαλλιά σου;

Εμείς αυτή την φορά θα σου προτείνουμε δύο τρόπους να βάλεις τα λουλούδια στα μαλλιά σου που είναι πολύ απλοί και παράλληλα πολύ εντυπωσιακοί.

  1. Σε κότσο: Φτιάξε ένα σφικτό χαμηλό κότσο χτενίζοντας καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω για να μην πετάνε καθόλου τουφίτσες! Αφού πιάσεις καλά τον κότσο σου ετοιμάσου να βάλεις τα λουλούδια σου πάνω στον κότσο. Κόψε το κλωνάρι τους και χρησιμοποίησε μεταλλικά τσιμπιδάκια για να τα στερεώσεις.
  2. Πιάσε τα μισά μισά: Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου μισά μισά κάνε στο πίσω μέρος δύο πλεξιδάκια τα οποία θα ενώσεις και θα τα κάνεις μία ενιαία πλεξίδα.

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...