Aνοιξη και όλα τα κορίτσια γκρινιάζουν: «Δεν ξέρω τι να βάλω με αυτό τον καιρό!», «να βάλω μπότες θα σκάσω, αλλά δεν μπορώ να βάλω και πέδιλα σαν αγγλίδα τουρίστρια!».

Έχεις δίκιο, η φάση είναι λίγο περίεργη, αλλά νομίζω πως επιλογές έχεις... Ποιες είναι αυτές;

1. Εσπαντρίγιες


Γέμισε ο τόπος πέρυσι την άνοιξη, άρα λογικά θα είσαι μία από αυτές που έχουν ήδη τις λατρεμένες και βολικές εσπαντρίγιες διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων. Εάν δεν έχεις, εγώ προτιμώ αυτές με τον φελλό και σε χρώματα πιο παλ, όπως ροζ ανοιχτό ή μπεζ, ώστε να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα. Εάν βέβαια λερώνεις εύκολα τα παπούτσια σου -επίση όπως εγώ- τότε η καλύτερη λύση είναι οι μαύρες ή οι μπλε, για να μην χρειάζεται να τις πλένεις κάθε ένα μήνα. (Βέβαια, μπαίνουν κανονικά στο πλυντήριο, οπότε μην έχεις άγχος).

2. Μποτίνια

girl animated GIF
Όχι με τακούνι-τα σιχαίνομαι προσωπικά- αλλά υπάρχουν μερικά σχέδια που είναι πολύ στην μόδα και είναι τα πιο κατάλληλα για αυτή την περίοδο! Μάλιστα, υπάρχουν συγκεκριμένες μάρκες που είναι πολύ trend αυτό τον καιρό. Όπως και να χει, φρόντισε να είναι άνετα και να αναπνέει το πόδι σου.

3. Σταράκια


Διαχρονικά, άνετα, βολικά, για ραντεβού, για περπάτημα, για yolo φάσεις, τα allstarακια μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπες πολλές φορές και σε διάφορες περιπτώσεις. Επίσης, εάν είναι λίγο βρώμικα, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί σταράκι και καθαρό, είναι σπάνιο φαινόμενο!

4. Μπαλαρίνες


Για πιο σικ κορίτσια, οι μπαλαρίνες, εάν είναι μαλακές, είναι η ιδανική λύση, από το πρωί στη δουλειά ή στη σχολή μέχρι το βράδυ για ποτό. Χιλιάδες σχέδια και χρώματα, φέτος παίζει πολύ φιόγκος και πολύ τρουκς. Προσωπικά δεν τις συμπαθώ, αλλά τουλάχιστον με τζινάκι και φανελάκι, είναι ένα απλό και σικάτο στυλ.

5. Αθλητικά


Πολύ γουστάρω τα κορίτσια με φόρμες και αθλητικά, τα μαλλιά πάνω και χωρίς καθόλου -ή ελάχιστο- μακιγιάζ. Είναι φυσικές, ακομπλεξάριστες, δυναμικές και κουλ. Λατρεύω τα φλούο χρώματα -φούξια, πράσινα, κίτρινα- και με αερόσολα (προσθέτει ύψος, δείχνει καλύτερα το πόδι και κάνει καλό στη στάση σώματος και στην προπόνηση).

6. Γόβες


Παντός καιρού αλλά όχι για όλες τις περιστάσεις. Μην πας με γόβα στη σχολή, θα σε κράξουν όλοι, ούτε για ψώνια, γιατί μέσα σε ένα τέταρτο θα έχουν γίνει τα πόδια σου κιμάς. Ωραίες οι nude και με χοντρό τακούνι-είναι στη μόδα- απαράδεκτες για άνοιξη αυτές που είναι με βελούδινη αφή. 

 

7. Μποτάκια τύπου Timberland

Πολύ στη μόδα, με διάφορες παραλλαγές, πολύ άνετα και δίνουν ένα ξεχωριστό αντρόγυνο στυλ στη γυναίκα! Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ!