Νομίζεις ότι η σεξουαλική σου ζωή δεν θα είναι στα πάνω της επειδή η κοιλιά σου δεν είναι φέτες  και τα μπουτάκια σου είναι πιο ζουμερά κι από τα μπουτάκια του KFC;  Με μεγάλη χαρά σου λέμε πως κάνεις λάθος! Αγαπημένοι Βρετανοί  επιστήμονες τονίζουν πως οι παχουλές γυναίκες έχουν καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις από τις πολύ αδύνατες! 

Σε σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που έχουν καμπύλες και παραπάνω κιλάκια είναι πιο άνετες στο κρεβάτι από όσες έχουν αναλογίες μοντέλου.

 Τα καλά νέα αυτή τη φορά μας έρχονται από το πανεπιστήμιο του  Birmingham και στέλνουν ισχυρό και σαφές μήνυμα προς τα αγόρια της ζωής μας: "Αν είσαι άντρας και θες να ανεβάζεις την ερωτική σου ζωή στα ταβάνια  καλό θα ήταν να «μπλέκεις» με ζουμπουρλές. 

Το 80% από τις παχουλές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι ενώ, νιώθουν πολύ καλά με την εμφάνιση τους την στιγμή της ερωτικής πράξης. Επίσης οι παχουλές γυναίκες έδειχναν δυναμικές σβήνοντας την σκιά του κόμπλεξ που αδίκως τις ακολουθεί!