Είστε κι εσείς, αλλά είμαστε κι εμείς... Για εσάς τις γυναίκες λέμε ότι δεν μιλάτε και δεν μας εξηγείτε τι θέλετε ή τι λάθος έχουμε κάνει, αλλά κι εμείς έχουμε ορισμένες φορές έναν κώδικα σιωπής, μια omerta, την οποία μας επιβάλλει η ανδρική μας συνείδηση και εγωισμός. Αυτό το πρότυπο του ματσό τύπου που δεν συγκινείται εύκολα και δεν είναι needy, μας κρατάει το στόμα κλειστό. Ξέρετε όμως πόσα πράγματα θέλουμε να σας πούμε; Πόσα είναι εκείνα που θέλουμε να σας ζητήσουμε αλλά δεν το κάνουμε; Βέβαια δεν είναι μόνο εσωτερική αυτή η απαγόρευση. Είναι και περιπτώσεις γυναικών που δημιουργούν έναν φόβο στον άντρα για τις συνέπειες εφόσον ανοίξει το στόμα του. Φόβο ότι θα ακούει γκρίνια για ένα μήνα από εσένα, την αδερφή σου, τη μάνα σου, τις 5 ξαδέρφες και κάθε θηλυκό που κυκλοφορεί σε αυτή τη φαμίλια. 

Για να μην έχουμε δράματα και για να μπορείς να διευκολύνεις κάποιες φορές τον φίλο σου να κάποια πράγματα που ζητάει ένας άντρας από την κοπέλα του με τα μάτια και όχι με τα λόγια.

1. Σεβασμός. Πολλές φορές μεταφράζεται και ως θαυμασμός. Να τον βλέπεις εν ολίγοις και να εντυπωσιάζεσαι από τον χαρακτήρα και το μυαλό του. Να μην αισθάνεσαι άβολα ή να μην είσαι φειδωλή όταν έρχεται η στιγμή να τον περιγράψεις στις φίλες σου. Καλά είναι τα "ωραίος, γλυκός, με χιούμορ", αλλά θέλουμε να μας θεωρείτε και νοήμονες.

2. Στήριξη και εκλογίκευση. Με εμάς δεν θέλουμε να συμπεριφέρεστε όπως με τις φίλες σας. Δεν θέλουμε να παίρνετε το μέρος μας σε κάθε χαζομάρα που θα κάνουμε και να μας δίνετε δίκιο. Θέλουμε να αποδίδετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Πρώτα στα μούτρα μας και μετά και ενώπιον άλλων.

3. Μια αγκαλιά να κλάψουμε. Αν νομίζετε ότι δεν έχουμε μια τέτοια ανάγκη ποτέ τότε πλανάστε. Όπως πλανώνται και οι τύποι που βάζον το προσωπείο rough guy. Απλώς να μην το πείτε παραέξω και να μη μας το χτυπάτε μετά.

4. Να μην ντύνεσαι όπου βγαίνουμε σαν λατέρνα. Θέλουμε να κυκλοφορεί στο πλάι μας μια φυσιολογική κοπέλα, όχι μία με 7 στρώματα make up και τα παρεμφερή. Σαφώς και θα τα βάζεις κάποιες φορές. Όχι όμως κι όταν πάμε στο μπαρ της γειτονιάς. Σου είπε κανείς ότι δεν είσαι ωραία άβαφη;

5. Δεν βγαίνουμε με το Μήτσο το νταλικέρη. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σας ακούμε να βρίζετε σα λιμενεργάτης και να μας αποκαλείτε την λέξη από Μ. Ακόμα χειρότερα όταν μιλάτε με τις φίλες σας έτσι. Είστε κοριτσάκια. Ακούγεται άσχημα. (Τώρα που τα διαβάζεις σίγουρα σκέφτεσαι "τι λες μωρέ μ@λ@κ@;")

6. Χώρο και αέρα. Σε αυτό νομίζω είμαστε πάτσι. Κι εσείς οι γυναίκες φοβάστε να το πείτε δυνατά κι εμείς ακόμα περισσότερο.

 

7. Μόνο στοματικό. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Σίγουρα το έχεις ξανακούσει. Είναι φορές που βαριόμαστε τόσο πολύ να κάνουμε σεξ και θέλουμε απλά να μας προσφέρετε ένα στοματικό. Αλλά πως το λένε αυτό; Πριν καν τελειώσουμε τη φράση έχετε πετάξει τα ρούχα μας απ΄το μπαλκόνι.