Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα όμορφα μάτια του, το αθλητικό κορμί του και το λαμπερό του χαμόγελο. Έχεις κάνει νο.1 στόχο της ζωής σου να τον πείσεις, με κάθε τρόπο, ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ω ναι, φίλη μου! Την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα και μάλιστα για τα καλά.

Από την μια, μπράβο σου που έχεις το θάρρος να διεκδικήσεις αυτό που θες...από την άλλη, όμως, βρε κορίτσι, μήπως το παρακάνεις με την διεκδίκηση μερικές φορές; Ο υπερβάλλων σου ζήλος μπορεί τελικά να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Ορίστε, λοιπόν, ποιες 4 συνήθειες θα ήταν καλό να περιορίσεις αν δεν θες το παλικάρι να τρομάξει και να την κάνει με ελαφρά πριν καν το καταλάβεις.

Τον βομβαρδίζεις με sms, μηνύματα στο Facebook, στο Skype, στο mail, παντού! Όλη την ώρα!

Ξέρεις ότι γράφει διαγώνισμα, οπότε του εύχεσαι "Καλή τύχη" μέσω Facebook. Πηγαίνοντας στο μάθημα, βλέπεις στον δρόμο κάτι που σου τον θυμίζει, κι έτσι του στέλνεις μια αστεία φωτο στο Snapchat. Κατά την διάρκεια του μαθήματος ο καθηγητής λέει μπούρδες, βαριέσαι και έτσι αποφασίζεις να ανοίξεις κουβέντα με το πρόσωπο μέσω Messenger, ακόμα και αν το πρόσωπο κάθεται 3 έδρανα πίσω. Πλάκα έχουν όλα αυτά, αλλά μήπως είναι "too much" για να χωρέσουν όλα σε μια μέρα;

Ακόμα και αν ο άλλος σ'έχει πάρει με καλό μάτι, δεν θα αργήσει να ξενερώσει αν επιδιώκεις να επικοινωνείτε κάθε ώρα και λεπτό. Σίγουρα είναι καλό να παίρνεις πού και πού  την πρωτοβουλία και να του στέλνεις από μόνη σου, αντί να περιμένεις να το κάνει ο ίδιος. Κάτσε όμως και μια φορά να δεις αν θα στείλει αυτός πρώτος! Αφενός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία, αφετέρου θα αφήσεις τον άνθρωπο, σε κάθε περίπτωση, να πάρει μιαν ανάσα. Άλλο να δείχνεις προσοχή και ενδιαφέρον σε κάποιον, και άλλο να γίνεσαι φορτική.

Βάζεις και τους φίλους σας στο κόλπο

Προφανώς και θα μιλήσεις με τις κολλητές σου αν σου αρέσει κάποιος, και μάλιστα πολύ. Προσπάθησε, όμως, να μην τις μπλέξεις στο πανηγύρι. Ακόμα και αν γνωρίζονται με τους φίλους του. Σ'αυτή την περίπτωση θα μπλεχτείτε όλοι στο τρυπάκι "Σου'πα-Μου΄πες" και πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Δεν είστε πια στο δημοτικό για να στέλνεις χαρτάκι στην φίλη σου ότι γουστάρεις τον Γιωργάκη, και μετά αυτή να το στέλνει στον φίλο του τον Κωστάκη για να τον ψαρέψει αν γουστάρει κι αυτός. Αν θες να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο πρόσωπο που σ'ενδιαφέρει, μπορείς να το κάνεις και από μόνη σου, και έτσι μάλλον θα αποκτήσεις καθαρότερη εικόνα και για τα δικά του αισθήματα. 

Πέφτεις συνέχεια πάνω του "κατά λάθος"

Ξέρεις ότι τελειώνει το μάθημα στις 12, γι'αυτό φροντίζεις να περνάς "τυχαία" έξω από το αμφιθέατρο ακριβώς αυτή την ώρα. Στο εστιατόριο κάθεσαι στο ακριβώς διπλανό τραπέζι (οι φίλοι σου επέμεναν, δεν φταις εσύ!) και το βράδυ τον πετυχαίνεις πάλι στο ρακομελάδικο (όχι γιατί είχες δει προηγουμένως το check in του στο συγκεκριμένο μαγαζί, όόχι, όόόχι).

Για να είμαστε ειλικρινείς, όλες το κάνουμε αυτό. Ειδικά αν αυτός που μας αρέσει δεν είναι ένα πρόσωπο που βλέπουμε έτσι και αλλιώς σε καθημερινή βάση, προσπαθούμε να τον συναντάμε όσο το δυνατόν συχνότερα, έστω και για ένα "γεια". Αν όμως έχεις αρχίσει να διαμορφώνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με βάση το πού θα βρίσκεται αυτός που σου αρέσει την τάδε ώρα, η κατάσταση μάλλον έχει ξεφύγει. Και μην νομίζεις: αργά ή γρήγορα θα σε πάρει κι αυτός χαμπάρι και δεν αποκλείεται να φρικάρει λίγο. Γι'αυτό λοιπόν, ασ'του λίγο χώρο. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν τον δεις για μια μέρα!

Γίνεσαι πολύ "πέφτουλας"

Σου στέλνει ένα "τι νέα;" και του απαντάς "τίποτα ιδιαίτερο, όμορφε ;) ". Συναντιέστε στο κλαμπ και εσύ αμέσως τον αρπάζεις από τον χέρι και τον σέρνεις για χορό, ενώ αυτός σε πλησίασε απλά για να σε χαιρετίσει. Το φλερτ είναι ωραίο, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "φλερτάρω" και στο "την πέφτω άγρια σε κάποιον".

Αντί να γυρνάς κάθε συζήτηση που ανοίγετε στο ερωτικό, μίλα του κανονικά και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου διακριτικά. Χαμογέλα του, κοίτα τον στα μάτια, πείραζέ τον. Οι αντιδράσεις του σε αυτές σου τις κινήσεις θα σου πουν πολλά για το πώς σε βλέπει κι εκείνος. Το φλερτ δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό για να έχει επιτυχία. Καμιά φορά, οι πιο απλές χειρονομίες στέλνουν τα δυνατότερα μηνύματα.