Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να μην καρφωθούμε στο αγόρι που μας αρέσει, καταφέρνουμε να στέλνουμε αντιφατικά και μπερδεμένα μηνύματα. Τον κοιτάς, του χαμογελάς κι όταν έρχεται να σου μιλήσει το παίζεις αδιάφορη και μπλαζέ. Κάτσε madame, τον μπερδεύεις! Οι φιλικές ταυτόχρονα θεωρούνται και διαθέσιμες, οι απόμακρες φαίνονται πως '' ούτε να τους φτύσουν ''. Τι περίμενες; Να κάθονται να τα αναλύουν για ώρες με τους φίλους του και να καταλήξουν όλοι μαζί στο αν ενδιαφέρεσαι για το παιδί (όπως θα κάναμε εμείς τα κοριτσάκια);

Τον μπερδεύεις όταν:

1. Το παίζεις cool. Όλες το έχουμε κάνει, εκεί που καιγόμαστε γι΄αυτόν ξαφνικά κάνουμε σαν να μην τρέχει τίποτα. ''Α είσαι και εσύ εδώ; Ωχ σόρρυ ρε δε σε είδα''.

2. Είσαι μία ζέστη, μία κρύο. Περνάτε και 5 ώρες να χαζομιλάτε στο facebook, αλλά την επόμενη μέρα του μιλάς σαν να μην έγινε τίποτα, λες και μιλούσε με τη δίδυμη αδερφή σου. Άντε το πολύ πολύ να πιστεύει ο άνθρωπος ότι είσαι διχασμένη προσωπικότητα ή ότι πάσχεις από επιλεκτική απώλεια μνήμης.

3. Φλερτάρεις με τους φίλους του (και καλά). Αυτό κι αν το έχουμε κάνει όλες, καλά όχι εγώ, εσείς. Πιστεύεις ότι έτσι θα τον κάνεις να σκάσει από τη ζήλια του και το κακό του, χμμμ μπορεί και να μην πιάσει, ενδέχεται να σε περάσει γι' αυτές που παίζουν και χαχανίζουν με όλους. Οπότε, το χάσαμε το κορμί πατριώτη!

4. Μιλάς και ξαναμιλάς για την (υποτιθέμενη) φιλία σας. Τον χτυπάς στην πλάτη όταν βρίσκεστε (όταν αποφασίζεις να του δώσεις λίγη σημασία), τον ρωτάς αν παίζει κάτι με άλλη, του λες πόσο τυχερή είσαι που είστε φίλοι, τον συστήνεις σε όλους ως φίλο σου, φιλία παντού.

5. Απορρίπτεις προτάσεις για έξοδο ή έστω να κάνετε κάτι μαζί πχ διάβασμα. Γίνεται να μην πιστέψει ότι δεν τον θες; Και δεν εννοώ για εκείνες τις φορές που όντως έχεις κάτι άλλο να κάνεις, αλλά για εκείνες τις φορές που απαντάς κοφτά '' έχω κανονίσει! Σόρρυ!''.

6. Δεν στέλεις ποτέ από μόνη σου. Aλλά περνάς ώρες πάνω από το κινητό σου ελπίζοντας ή καλείς από το σταθερό στο κινητό για να βεβαιωθείς ότι όντως δουλεύει και μπορεί να σε βρει άμα θέλει. Γιατί δε στέλνεις; Και γιατί πρέπει να στέλνει μόνο αυτός; Θα νιώθει ότι σε πιέζει και σε παρακαλάει, οπότε θα σταματήσει να στέλνει κι αυτός και μάντεψε ... τότε κάποια άλλη θα αρχίσει να λαμβάνει μηνύματά του.