Τα πτυχία copies κτώνται, λέει ένας τοίχος στο αμφιθέατρο του Παντείου και όχι πως ενστερνιζόμαστε αυτή την τακτική, αλλά εάν δεν έχεις προλάβει να διαβάσεις και η ηθική σου το επιτρέπει, τουλάχιστον κάντο καλά!

 


Πως; Δες τους παρακάτω τρόπους:

1.    Αντιγραφή από το στυλό σου


Αγοράζεις ένα… ευρύχωρο στυλό και χαράζεις  πάνω του με την άκρη ενός διαβήτη οτιδήποτε σου είναι δύσκολο να μάθεις. Απλά, πρέπει να έχεις καλό μάτι, γιατί αν έχεις μυωπία, καήκαμε!

2.    Κάτω από ρούχα


Κλασσικό και δοκιμασμένο. Αγόρασε λευκά αυτοκόλλητα χαρτάκια τα οποία κολλάς κάτω από τη φούστα, την μπλούζα κτλ.

3.    Στο παπούτσι
Η σόλα του παπουτσιού σου χωράει κατεβατά ολόκληρα!  Με ένα λεπτό μαρκαδοράκι μπορείς να γράψεις ό,τι χρειάζεσαι και την ώρα της εξέτασης κάτσε σταυροπόδι. Το μοναδικό ρίσκο που έχει είναι πως, αν δεν είναι καλό το μαρκαδοράκι, μπορεί να ξεβάψει πριν προλάβεις να το δεις!

4.    Μανικιούρ


Άσε το γαλλικό για μετά την εξεταστική ή τις εξετάσεις, και γράψε την εξίσωση που θέλεις με μικρά γράμματα στα νύχια σου. Διακριτικά όμως, μην βγάζουν μάτι!

5.    Hi-tech λύσεις

Και δεν εννοώ μόνο το κινητό ή τα Bluetooth, αλλά ολόκληρες εφαρμογές!  Η εφαρμογή «PhotoMath» χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου και… λύνει τις εξισώσεις στο «άψε σβήσε». Χρησιμοποιώντας την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων, η εφαρμογή «διαβάζει» τα μαθηματικά προβλήματα, τα λύνει και εμφανίζει το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη του τηλεφώνου. Οι χρήστες μπορούν ακόμη, να επιλέξουν να δουν την επίλυση του προβλήματος βήμα-βήμα. Διατίθεται σε συσκευές iOS windows phones και  Android.

Ειδάλλως, κάνε ό,τι ο κύριος στη φωτογραφία: :P