Οταν  ένας άντρας νιώσει ασφάλεια στο σεξουαλικό κομμάτι με την κοπέλα του, τότε αρχίζει να λύνεται. Τι εννοώ; Ότι παρόλο που μπορεί να δείχνει έτοιμος από την πρώτη φορά, χρειάζεται το πέρασμα του χρόνου για να τον κάνει να ανοίγει το μυαλό του. Η ασφάλεια δεν είναι ως προς αυτό που κάνει, αλλά ως προς αυτό που νιώθει και σκέφτεται.

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα νιώθει την σιγουριά per se και σου λέει αυτά που σκέφτεται. Επειδή όμως εσύ μάλλον δεν είσαι σίγουρη και δεν έχεις την ίδια άποψη του προκαλείς φόβο με την αντίδρασή σου κάθε φορά. Εκείνος όμως εξακολουθεί να θέλει αυτά τα kinky πράγματα που σου ζητάει και τον-τα αποφεύγεις.

Τόσο που πλέον δεν τα εκστομίζει καν.

1.Στριπτίζ. Το δοκίμασες μια φορά, αλλά το έκανες τόσο άγαρμπα που δεν επήλθε η ανύψωση. Κάνε λίγη εξάσκηση μόνη σου, του αξίζει να τον ευχαριστήσεις, για να είναι και αυτός μετά πιο δοτικός σε σένα. Τι; Pole Dancing; Ακόμα καλύτερα!

2. Παιχνίδι ρόλων. Κι εδώ πάλι το προσπάθησες μια φορά, αλλά έβαλες τα γέλια στην πρώτη ατάκα και η όλη μαγεία χάθηκε. Αν δυσκολεύεσαι δεν χρειάζονται λόγια. Μόνο στολές. Γίνε καθηγήτρια, νοσοκόμα, σεξολόγος, καμαριέρα… Όλα αυτά τα κλασσικά που ποτέ δεν θα πάψουν να τον εξιτάρουν.

3.Σεξουαλικά βοηθήματα. Καλά μην πάει ο νους σου σε δονητές και μακρόστενα αντικείμενα απαραίτητα. Χειροπέδες για παράδειγμα. Ή ένα μαντήλι που θα το βάλει στο στόμα σου και η στιγμή της κορύφωσης θα είναι ακόμα καλύτερη. Βασικά οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει τέτοια χροιά.

4.Άγριες καταστάσεις. Περιπτώσεις που προσιδιάζουν σε σαδομαζοχιστικές φαντασιώσεις. Εντάξει δεν λέμε να κοτσάρεις ό,τι δερμάτινο έχεις και δεν έχεις και να μας σαπίσεις στο ξύλο. Αλλά λίγες γρατζουνιές, λίγο spanking και κανά σκαμπίλι ένθεν κακείθεν δεν βλάπτει. Θα σου βγει εξίσου δύσκολα, όμως πίεσε λίγο τον εαυτό σου. Αν δεις ότι δεν πιάνει άστο.

5. Το backdoor. (Σλαπ. Έφυγε το μπουκέτο). Μην γίνεσαι εύθικτη. Το πρωκτικό σεξ δεν είναι ο Σατανάς, ο 666, ου μακριά από μας. Επίσης δεν είναι επ΄ουδενί υποβιβασμός ή προσβολή προς το πρόσωπό σου. Κοτζάμ Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι της αρέσει το από πίσω. Που ξέρεις…; Μπορεί να σου αρέσει πολύ.

6. Ταυτόχρονος αυνανισμός ή jerking off. Είναι ένα προκαταρκτικό στάδιο που μπορεί να είναι αρκετό όταν το σεξ μοιάζει δύσκολη υπόθεση σε αυτή την στιγμή. Δηλαδή μπορεί να υπάρχει κούραση και ανορεξίες. Το να αυνανίζεστε μαζί ή να ανταλλάσσετε χέρια είναι κάτι που θα τον έστελνε στα ουράνια.