Ναι ναι, λίγες ώρες έμειναν! Το βράδυ θα γιορτάσετε τον έρωτά σας. Λες και τις υπόλοιπες μέρες δε γιορτάζουμε τον έρωτά μας, αλλά τέλος πάντων. Πάμε να δούμε λοιπόν πώς θα ντυθείς, ώστε να μη μοιάζεις με υπερφυσική Barbie, γιατί σίγουρα ροζ και κόκκινο θα παίξουν και φέτος πολύ.

Μικρό στήθος

Βαθύ ντεκολτέ. Είναι η πιο hot τάση τη στιγμή που μιλάμε, το έχουν φορέσει όλες οι celebrities του Hollywood και είναι ιδανικό για εσένα που έχεις μεσαίο προς μικρό στήθος, αφού σε μεγαλύτερο δείχνει κάπως "φθηνό".

Αθλητική σιλουέτα

Δε διαθέτεις τρελές καμπύλες και μάλλον κλίνεις προς την πιο γυμνασμένη φιγούρα. Θέλεις όμως να δείξεις και λίγο πιο θηλυκή λόγω της ημέρας. Μπορείς λοιπόν κάλλιστα να τονίσεις, όχι το στήθος σου, αλλά τα πόδια σου, τα οποία είναι και αυτά ένα πολύ δυνατό σημείο. Επέλεξε ένα φόρεμα ή μια φούστα με σκίσιμο. Αν είναι και σε κόκκινο, τόσο το καλύτερο, στην προκειμένη.

Περιφέρεια

Όχι εκλογική, αυτή στη μέση σου. Θέλεις να την κρύψεις αλλά να δείχνεις και cute ταυτόχρονα. Προτίμησε μια ψηλόμεση φούστα σε Α γραμμή, η οποία θα ανοίγει προς τα κάτω, χωρίς να διαγράφει το προβληματικό σημείο. Ο color blocking συνδυασμός ροζ και κόκκινου, προαιρετικός. Ωραίος όμως, να τα λέμε κι αυτά.

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα

Έχουμε ξαναπεί πόσο αγαπάμε τις τούλινες φούστες. Είναι ό,τι πιο ρομαντικό μπορείς να φορέσεις, οπότε αν δεν τις βάλεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πότε θα τις βάλεις;

Στολίσου διακριτικά

Ένα elegant λεπτό κολιέ, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή μια body chain, είναι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να του κεντρίσουν την προσοχή ακόμα κι αν ντυθείς απλά και καθημερινά.

Have fun... ;-)