Είναι επτάμιση το πρωί και σηκώνεσαι με δυσκολία γιατί χρειάζεσαι κι άλλο ύπνο. Σου φαίνεται αδιανόητο να φύγεις από την αγκαλιά του κρεβατιού σου αλλά πρέπει να πας στη σχολή/τη δουλειά/ό,τι έχεις. Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, αλλά δε θέλεις να σε δει κι ο κόσμος με αυτά τα μαλλιά και αυτή τη μούρη, γιατί θα τρομάξουν οι άνθρωποι!

Τι κάνεις; Θα σου πω εγώ!


1.    Πεντάλεπτο make up


Πολύύ εύκολο, πολύ γρήγορο (μόνο πέντε λεπτά χρειάζονται) και με πέντε μόνο προϊόντα. Τι χρειάζεσαι; Ένα κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους, πούδρα, ένα προϊόν για τα χείλη και τα μάγουλα, ένα μολύβι φρυδιών και μια μάσκαρα! Και από το πρόσωπο «δε μπορώ να βγω έτσι έξω» γίνεσαι το «μα καλά, τόσο φρέσκια πρωί-πρωί;».

2.    Καπέλο


Βαριέσαι να κάνεις μπάνιο; Δεν έχεις λουστεί και είναι λίγο θαμπά τα μαλλιά σου; Φριζάρουν, είναι σγουρά-αλλά δεν το θέλεις- ή  έχει κατέβει η ρίζα στα αυτιά; Καπέλο, κορίτσι! Εμένα με έχει καταβολέψει. Ειδικά τις κρύες μέρες μπορείς να βάλεις πολλά σκουφάκια, αλλά και τις καλοκαιρινές δίνει στυλ ένα ψάθινο καπέλο. 

3.    Προηγούμενο βράδυ
Πόσο σημαντικό είναι το προηγούμενο βράδυ! Εάν έχεις ψιλοφτιάξει μαλλί από την προηγούμενη και έχεις βρει τι θα φορέσεις, τότε η πρωινή ετοιμασία δε σου παίρνει πάνω από δέκα λεπτά. 

4.    Προϊόντα που κάνουν πολλά πράγματα μαζί
Εκεί, ναι, να επενδύσεις! Υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ και styling  που θα σε σώσουν, καθώς δεν φροντίζουν μόνο για τα μάτια σου, αλλά και για τα φρύδια για παράδειγμα! Κάνε μια έρευνα αγοράς, και θα γλιτώσεις πολύ χρόνο.

5.    Αλογοουρά


Σε τρία λεπτά, μέχρι να γίνει ο καφές σου! Πως; Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, δημιουργώντας χωρίστρα ή απλά τραβώντας τα όλα πίσω. Πιάστε τα με ένα σφιχτό λαστιχάκι στο σημείο που επιθυμείτε. Για να μην φαίνεται το λαστιχάκι πάνω στην αλογοουρά, μπορείτε να πάρετε μια τούφα από τα μαλλιά σας και να την περιστρέψετε γύρω του. Αργότερα, πάρτε ένα τσιμπιδάκι και «ασφαλίστε» την τούφα πάνω στα μαλλιά σας.


6.    Ενυδάτωση την ώρα που κοιμάσαι
Γιατί να αφιερώνεις δέκα λεπτά από το πρωινό σου στην ενυδάτωση του προσώπου σου, αφού υπάρχουν προϊόντα που βοηθούν το δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου σου;

7.    Κόκκινο κραγιόν


Εάν δεν έχεις καθόλου μα καθόλου χρόνο για βάψιμο, ένα πράγμα εμπιστευόμαστε: το κόκκινο κραγιόν. Μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες, μας κάνει πάντα πιο όμορφες. Απλά, πριν το βάλεις , σκέψου εάν ταιριάζει εκεί που πηγαίνεις. Στη δουλειά είναι ΟΚ, αλλά στη σχολή… Είναι λίγο too much.

8.    Οργάνωσε τα πράγματά σου
Για να ξέρεις ακριβώς που είναι τι. Έχω φάει άπειρη ώρα το πρωί για να ψάχνω για τσιμπιδάκι. Είναι κρίμα, πολύ κρίμα!

9.    Μπάνιο από το προηγούμενο βράδυ


Εκτός του ότι είναι πιο χαλαρωτικό,  με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις τουλάχιστον τριάντα λεπτά από το πρωινό σου.

10.    Ασανσέρ αγάπη μου!


Εγώ μένω στον έκτο, οπότε κάθε φορά που βιάζομαι και δεν έχω χρόνο για βάψιμο στο σπίτι, ένα ρουζ και μια μάσκαρα την χτυπάω στο ασανσέρ. Εάν δε χρησιμοποιείς και τα ΜΜΜ και βρίσκεις θέση εύκολα, τότε μπορείς άνετα να βαφτείς εκεί! Μισή ντροπή δική σου, μισή δική τους!