Οι περισσότεροι άντρες, όλοι δηλαδή, κράζουμε ασύστολα τις κοπέλες για τον γκομενίστικο τρόπο που μας φέρονται. Καταλαβαίνετε τι εννοώ και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Είναι όμως κάποιος αλήτης εκεί ψηλά που θέλει να γελάσει μαζί μας και στέλνει στον διάβα μας γυναίκες που με ένα μαγικό ραβδάκι αλλάζουν θέση μαζί μας και ξαφνικά έχουμε γίνει η γκόμενα της σχέσης και εκείνη εξουσιάζει την παρτίδα.

Σίγουρα θα έχει τύχει και σε μερικές από εσάς. Αν δεν τον έχετε αντιληφθεί υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία σε εσάς και τον φίλο σας που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

1.Κανονίζεις πράγματα με τις φίλες σου και «ξεχνάς» να τον συμπεριλάβεις. Πήγες μια φορά ταξίδι μαζί τους, δεν σου είπε τίποτα. Αλλά να κανονίζεις δεύτερο ταξίδι κι ενώ σου τα έχει κάνει Ζέπελιν να πάτε κάπου μαζί και να μην μπαίνεις καν στον κόπο να του προτείνεις, τον κάνει έξω φρενών.

2. Σου γκρινιάζει γιατί δεν του δείχνεις τρυφερότητα και συναισθηματισμό. Επειδή για κάποιον ανεξήγητο λόγο αδιαφορείς και ξεχνάς να του δώσεις έστω ένα φιλί τον μετατρέπεις σε έναν ζήτουλα συναισθηματικής προσοχής.

3. Οι φίλες σου πάνω από όλα. Συνήθως από τα 24-25 και μετά τείνετε να προσκολλάστε στον φίλο σας εσείς οι γυναίκες. Στις περιπτώσεις που δεν γίνεται αυτό και τον βάζετε εξισωμένο ή υπό των φίλων σας, τον φέρνουν σε χρόνο dt στην εκκίνηση για να γίνει γκόμενα.

4. Δεν είναι αυτό που λες, είναι ο τρόπος που το λες. Αν φτάσει στο σημείο αυτό, να ανησυχείς και για το αν εξακολουθεί να γοητεύεται από γυναίκες.

5. Έκανες το πρώτο βήμα. Αυτό είναι ένα μεγάλο συν που έχεις και δεν φταις καθόλου που ένιωσε να ευνουχίζεται και να μπαίνει σε ρόλο θηράματος. Αυτός φταίει. Εγώ σε βάζω ψηλά που πήρες τα ηνία.

6. Ξεχνάς επετείους και δώρα. Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες εν είδει τακτικής, αλλά είσαι αυτόματα αυτός που όλες οι κολλητές σου βρίζουν και του παραπονιούνται. «Α, ώστε το ξέχασες ε…; Πάω στη μαμά μου».

7. Στους τσακωμούς έχεις την τελευταία κουβέντα και έχει την πρώτη συγγνώμη. Κάπως το καταφέρνεις και νιώθει άσχημα, άρα σε πλησιάζει εκείνος.

8. Κλαίει αρκετά, δεν κλαις καθόλου. Για την ακρίβεια δάκρυσες μόνο μια φορά. Τότε που καθάριζες κρεμμυδάκια. Ιδίως στις ρομαντικές ταινίες με δραματικό φινάλε. Άμα φτάσει να βλέπει Notebook να πάτε σε γιατρό άμεσα.

9. Έχει φορέσει πιο πολλές φορές ποδιά και φακιόλι για να σφουγγαρίσει απ΄ότι εσύ. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του σπιτιού.

10. Περνάει περισσότερες ώρες μπροστά στον καθρέφτη κι εσύ στο ψυγείο. Υποτίθεται θα ήταν the other way.

11. Στο σεξ του κάνεις spanking, λες βρωμόλογα κι εκείνος κομπλάρει. Κι όταν τον έβαλες να μιμηθεί ένα σενάριο τσόντας εγκατέλειψε αύτανδρος το πλοίο.

12. Φτιάχνεις τα υδραυλικά/ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας.