Οι όμορφες γυναίκες είναι αυτές που θεωρούνται πιο ελκυστικές από τους άντρες και φυσικά είναι αυτές που κερδίζουν τα βλέμματα των γύρων τους την ώρα που περπατούν. Αφήνουν άντρες με το στόμα ανοιχτό και κάνουν τις υπόλοιπες γυναίκες να ζηλεύουν και να θέλουν να τους μοιάσουν. Ξέρεις, όμως, ότι οι όμορφες γυναίκες είναι αυτές που νευριάζουν πιο εύκολα; Οι επιστήμονες που έκαναν σχετικές έρευνες το επιβεβαίωνουν και μας εξηγούν πως οδηγήθηκαν σε αυτό το συμπέρασμα.
omorfh-ipop.gr

Σε έρευνα, λοιπόν, που έγινε στην Καλιφόρνια οι επιστήμονες εξέτασαν το θυμό σε άντρες και σε γυναίκες και πώς αυτός μπορεί να συνδεθεί με την σωματική εικόνα και φυσικά με την εμφάνιση του άτομου και ειδικά των γυναικών.

Οι ερευνητές πήραν δείγμα 500 ατόμων και εξέτασαν τις συμπεριφορές τους. Σε αυτά τα άτομα δόθηκε ένα μεγάλο ερωτηματολόγιο που περιείχε αρκετές ερωτήσεις για το πόσο συχνά θυμώνουν ή για το πως η εμφάνιση τους μπορεί να επηρεάζει αυτή την κατάσταση των νεύρων τους. Αφού πήραν τις απαντήσεις οι επιστήμονες δόμησαν όλα τα στοιχεία τους και συμπέραναν ακριβώς αυτό για το οποίο ένιωθαν από πριν σίγουρο.... Μάθε περισσότερα