Το κινητό του καθενός είναι ένα προσωπικό δεδομένο. Αν δεν υπάρχει κάποια παγκόσμια συνωμοσία να μας παρακολουθούν όλους – εντάξει το ξέρω ότι συμβαίνει – το κινητό προφυλάσσεται από παντού. Δεν υπάρχει όμως κανένας νόμος για την κοπέλα μας. Αυτή έχει δικούς της νόμους. Όχι αυτή. Εσύ. Εσύ που ξεφτιλίζεσαι τόσο για να το ψάξεις. Και τι θα καταλάβεις; Για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση θα σου πω τι πρόκειται να βρεις στο κινητό του αν το ψάξεις εξονυχιστικά.

1.Πολλά παιχνίδια και κουλές εφαρμογές. Τις ατελείωτες ώρες που περνάει στην τουαλέτα όταν πάει για το χοντρό του είναι γιατί έχει σκαλώσει σε μια πίστα του Candy Crush.

2.Ιστοσελίδες πορνό στην αναζήτηση του Chrome. Αφού το λάπτοπ δεν μπόρεσε ποτέ να σου απαγορεύσει να το χρησιμοποιείς, έπρεπε να βρει κάτι μικρό που να έχει επαρκείς λόγους να μην σου επιτρέπει την πρόσβαση. Το κινητό είναι ο σύμμαχος του για να ξεδώσει.

3. Καμμένα βιντεάκια ή με αθλητικό περιεχόμενο. Θα είναι τα βίντεο του Τάκη Τσουκαλά ή τίποτα γκολ από το εξωτερικό. Α, έχε και οφσάιντ. Μακριά από σένα αυτός ο σατανάς.

4.Απανωτές κλήσεις από το αφεντικό του. Κάθε μία ώρα τον παίρνει τηλέφωνο για να δει σε τι φάση βρίσκεται με το πρότζεκτ.

5. Μηνύματα από άγνωστο θηλυκό. Μάλλον απ΄την δουλειά του. Θα δεις όμως ότι εκείνος παραμένει σεμνός. Δεν απλώνει το χέρι του και δεν δίνει δικαιώματα. Ε, μην περιμένεις να την βρίσει κιόλας. Είναι και ευγενής.

Αφού λοιπόν σου μίλησα ειλικρινά για αυτά που θα βρεις στο κινητό αν παρακούσεις την γκρίνια του και την ρητή εντολή του να μην τολμήσεις να το κάνεις, εξακολουθείς να θες να το ψάξεις; Άσε με να σου εξηγήσω γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

1. Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα προδώσουν την απιστία του.

2. Θες να μειώσεις τον εαυτό σου και τον εγωισμό σου; Θα μου πεις στις σχέσεις δεν υπάρχουν τέτοια. Ισχύει, αλλά μόνο αν σου έχει δώσει ενδείξεις. Σκέψου μόνο το βλέμμα του αν σε πιάσει στα πράσα… Αντέχεις τον εξευτελισμό;

3. Είναι πρακτικά δύσκολο καθώς δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Άρα μην το πιέσεις πολύ το ζήτημα.

4. Το πιο πιθανό να έχει καμουφλαριστεί σωστά με ονόματα και ακατάλληλα μηνύματα και να μπεις σε τσάμπα κόπο.

5. Αν στο έκανε αυτός;

6. Η τυφλή σου ζήλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε παρανοήσεις

7. Πες ότι βρίσκεις κάτι. Από που θα πεις ότι το έμαθες; Θα σε καταλάβει και θα βγεις ζημιωμένη. Είναι σα να κάνεις μήνυση με αποδεικτικά στοιχεία που είναι προϊόντα υποκλοπής.

8. Το τηλέφωνο είναι μόνο η αρχή της κατρακύλας. Ξαφνικά βρίσκεσαι στο κατόπι του να τον παρακολουθείς.

9.Πολύ απλά. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!