Ας ξεκινήσουμε από κάποια δεδομένα. Δεν συνηθίζεις να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού. Για την ακρίβεια δεν το κάνεις ούτε μετά το 3-4ο. Και μαγκιά σου εδώ που τα λέμε. Δεύτερο δεδομένο: βγαίνεις με έναν τύπο εδώ και ένα δίμηνο έχετε κάνει διάφορα πράγματα, αλλά όχι σεξ. Κι αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαριστεί σε σένα αν είστε μαζί δεν είστε ξεκάθαρα μαζί. Απλώς βγαίνετε.

Κάπου εδώ θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι ο βασικός του στόχος είναι να το κάνετε. Αλλά για να ξέρεις τι σου γίνεται σκέψου πρώτα αν έχει κάνει κάτι από τα παρακάτω.

1.Δεν μιλάει πολύ για το ερωτικό του παρελθόν. Γράψε λάθος. Δεν μιλάει καθόλου για το παρελθόν του. Σου αφήνει μια γενικόλογη εικόνα ότι είναι γόης και περπατημένος.

2.Σου προτείνει να πάτε σπίτι του μετά το ραντεβού. Επειδή όμως λες όχι έχει το εναλλακτικό πλάνο να πάτε με το αυτοκίνητο σε μια από τις σεξοκαβάτζες της Αθήνας.

3. Λόγω της άνωθεν άρνησης κάθε φορά που βγαίνετε διακρίνεις μια ξενέρα στο βλέμμα του και είναι λιγότερο ενθουσιώδης. Λογικά στο 5ο ραντεβού θα γίνει καπνός.

4. Όσες φορές του είπες να βγείτε παρέα με τις φίλες σου ή τους δικούς του αρνήθηκε διαρρήδην. Ήταν τόσο κατηγορηματικός που σε ξάφνιασε. «Άσε να γνωριστούμε πρώτα εμείς καλά και μετά βλέπουμε».

5. Είναι απόμακρος . Όχι ως άνθρωπος, αλλά ως γκόμενος. Δεν περπατάτε χέρι-χέρι, δεν έχετε κάνει τίποτα αυτό το διάστημα εκτός από το να πάτε για ποτό με δυνατή μουσική και χορό, χωρίς πολλά λόγια. Αρνείται να πάτε για καφέ το απόγευμα ή για ταινία. Μόνο αν η ταινία είναι σε μεσονύκτια προβολή και κάνετε άλλα, θα έρθει.

6. Στα μηνύματα η συζήτηση καταλήγει πάντα σε σεξουαλικά υπονοούμενα. Τύπου «καλημέρα, σε σκέφτομαι κι έχω ερεθιστεί».

hooking up

7. Οι προσδιορισμοί εκλείπουν. Εσύ τον λες «μωρό μου» αυτός σου απευθύνεται με το όνομα σου.

8. Ξέρεις ελάχιστα για την ζωή του εν γένει. Για την δουλειά του, για την οικογένεια του…

9. Σου ζήτησε να συναντηθείτε σπίτι του για να πάτε σε ένα μπαρ εκεί κοντά. Και όπως περίμενες κάτω έρχεται και σου λέει «Ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό. Θες να έρθεις πάνω να τον σβήσω να μην περιμένεις;».

10. Στο είπε στεγνά και εσύ αγρόν ηγόραζες.  «Δεν ψάχνω για σχέση». Πόσο πιο καθαρά να στο πει;

Hooking Up

Υ.Γ: Τους άντρες που δεν πουλάνε φούμαρα και είναι ειλικρινείς να τους εκτιμάς. Και να ξέρεις ότι αυτοί που δεν στο λένε είναι γιατί με την ειλικρίνεια δεν έκανε σεξ ποτέ κανείς.

Υ.Γ.1: Οι άντρες χωρίζουν τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες: αυτές για σχέση και αυτές μόνο για σεξ. Αν είσαι στο δεύτερο μην προσβληθείς. Είναι κομπλιμέντο. Εκεί βάζουν μόνον αυτές που θεωρούν πολύ ωραίες και ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να τις κουμαντάρουν σε σχέση.