Σ' αυτή την προσωπική σας στιγμή, οι σφαλιάρες δε θα σου συγχωρεθούν. Όσο αυθόρμητη και να είσαι, οι αντιδράσεις σου κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τα αισθήματα του. Ναι λέω για τις γκριμάτσες που κάνεις, για την παλάμη σου που αν τον χτυπήσει μπορεί και να του κόψει το χέρι και για λεξούλες που συνηθίζεις του στυλ ''έλεος'' , '' κόφτο'' ή ένα διακριτικό (αλλά συνάμα αυστηρό!) ''εεεε!''. 

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς πράγματα - και όλη την πράξη μπορείς να αρνηθείς άμα δε θες. Τι γίνεται όμως όταν ενώ όλα ξεκινούν μια χαρά αποφασίζεις στην πορεία να μαζευτείς λιγάκι; Ακόμη κι αν θες να του πεις ''μάζεψε λίγο τα χεράκια σου ρε'', μπορείς απλά να το δείξεις με όμορφο τρόπο και να μην έρθει κανείς από τους δυο σας σε δύσκολη θέση. Α και να μη νιώθεις άσχημα που αρνείσαι πράγματα, να ένιωθες άσχημα αν ενώ σου έβγαινε να αρνηθείς, ντρεπόσουν να το κάνεις. Τι νόημα έχει να ικανοποιείς τον άλλο και να καταπατάς τα δικά σου θέλω;

Σε περίπτωση λοιπόν που το αγόρι σου μπει σε χωράφια που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, ξαναγύρνα τον στην comfort zone σου. Μπορείς απλά να του απομακρύνεις ήρεμα (ήρεμα!!!) το χέρι και να το βάλεις λίγο παραπάνω ή λίγο παρακάτω - όπου σε βολεύει τέλος πάντων πάρκαρε το. Μπορεί να μην πιάσει με τη μία το μήνυμα, γι' αυτό κάνε την ίδια κίνηση όσες φορές χρειαστεί και χωρίς να δυσανασχετείς. Αν και πάλι δεν πάρει χαμπάρι, μη βιαστείς να ασκήσεις βία. Μπορείς να του πεις σιγά και ευγενικά '' ας μην το κάνουμε αυτό '', στην ανάγκη πες τον και  ζουζουνάκι σου να μη νομίζει ότι θύμωσες. Αν θα ξενερώσει; Άλλο θέμα;

Απόφυγε να του πεις πάντως '' να μην το κάνουμε αυτό τώρα'' γιατί είναι σαν να τον προκαλείς να προσπαθήσεις αργότερα. Ελπίζουμε να το σεβαστεί πάντως και να μη ρισκάρει τη ζωή του. Αν του ανοίξεις το κεφάλι σαν καρπούζι εσύ θα φταις μετά; Α και να θυμάσαι, σε κάτι τέτοιες στιγμές μην πιάνεις κουβεντούλα, σύντομες εξηγήσεις και συνοπτικές.

Καλύτερα να γελάσεις με το συμβάν και να τον παρασύρεις κι αυτόν, ώστε να το πάρετε και οι δυο στην πλάκα. Αμέσως μετά να το ξεχάσετε και να συνεχίσετε, δεν έχετε ώρα για να χαχανίζετε! 

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αρνηθείς κάτι κατά τη διάρκεια της πράξης, ίσα ίσα μαθαίνετε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Μπορείς απλά να του πεις να ακολουθήσετε πιο αργά και σταθερά βήματα, αξίζεις να έχεις το δικαίωμα επιλογής όπως και εκείνου του αξίζει να είσαι ειλικρινής!