Θέλεις να φέρεις στην κρεβατοκάμαρα ένα sex toy αλλά δεν ξέρεις πώς θα το πάρει το αγόρι σου; Ή έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό και αναρωτιέσαι πώς θα του το ζητήσεις; Λύσε αυτές κι άλλες απορίες που πιθανόν έχεις για το σεξ και ετοιμάσου να δεις πυροτεχνήματα!!!

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή να εμφανίσω ένα sex toy;

Υποθέτουμε ότι όσο συντηρητικός κι αν είναι ο δικός σου, ε, δεν θα πέσει κι από τα σύννεφα εάν δει μπροστά του ένα sex toy –πλέον πωλούνται και στα περίπτερα! Αν θέλεις, ωστόσο, να προετοιμάσεις κάπως το κλίμα, μπορείς εκεί κάπου στα προκαταρκτικά να του πεις ότι πολύ θα σου άρεσε η ιδέα να δοκιμάσετε μαζί κάτι τέτοιο. Αν δεις ότι ενθουσιάζεται, βγάλτο από την τσάντα και… ό,τι ήθελε προκύψει. Εάν του αρέσει η ιδέα αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρος, πρότεινέ του να πάτε σε ένα sex shop και να ψωνίσετε μαζί. Είναι ένας ωραίος τρόπος να τονώσετε την αμεσότητα στη σχέση σας.

Με τι κριτήριο να επιλέξω sex toy;

Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία και για όλα τα γούστα, οπότε αποκλείεται να μη βρεις κάτι για τα δικά σου. Από την άλλη, θα μου πεις, και τι να κάνω; Να το δοκιμάσω στο κατάστημα; Μάλλον αδύνατο! Ο μόνος τρόπος είναι να πειραματιστείς. Εάν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κάτι –οπότε δεν  ξέρεις προς τα πού να κινηθείς- προτίμησε κάτι οικονομικό (τουλάχιστον, να μην κλαις τα λεφτά σου). Δοκίμασε μερικά στυλ, κι όταν βρεις αυτό που σε κάνει πραγματικά, χμ, χαρούμενη… μπορεί να επενδύσεις σε κάτι πιο ακριβό και ποιοτικό.

Γιατί δεν έρχομαι σε οργασμό στη διάρκεια της διείσδυσης;

Επειδή ανήκεις στην πολυπληθή εκείνη κατηγορία γυναικών που απλά δεν μπορούν! Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο πιο πιθανός ότι είναι τέτοια η φυσιολογία που χρειάζεται έξτρα διέγερση από αυτή που προσφέρει από μόνο του το πέος στις περισσότερες στάσεις. Δοκίμασε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα προκαταρκτικά ώστε να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή ή κάνε την προσωπική σου έρευνα, για να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα (μετά, ζήτησέ το από το αγόρι σου). Επίσης, η ενδυνάμωση των μυών της πυέλου, μπορεί να οδηγήσει σε πιο εύκολους και έντονους οργασμούς.

Τι γίνεται εάν ντρέπομαι να κάνω κάποια πράγματα;

Το σεξ, όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, ξεκινούν από το μυαλό. Και το μυαλό όλων μας είναι γεμάτο από όλα αυτά που ακούσαμε μεγαλώνοντας. Σιγά σιγά, με την εξάσκηση πολλές από τις σκέψεις που σου προκαλούν αυτή τη στιγμή ντροπή θα αντικατασταθούν από άλλες που έχουν στόχο την ηδονή. Το κλειδί είναι να εστιάζεις στην απόλαυση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις αρνητικές σκέψεις.

Πώς να ζητήσω αυτό που θέλω;

Η επικοινωνία είναι το α και το ω στη σχέση ενός ζευγαριού και η περιοχή του  κρεβατιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Μην περιμένεις το αγόρι σου να διαβάσει τη σκέψη σου και να κάνει ακριβώς τις κινήσεις που περιμένεις –αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Γι’ αυτό, δήλωσέ του ξεκάθαρα πόσο πολύ σου αρέσει (ή όχι) κάτι που κάνει και στη συνέχεια, δειξ’ του τον τρόπο να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Μη φοβάσαι ότι θα ξενερώσει. Το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστεί όσο κι εσύ.

Αφού τα πάμε μια χαρά, γιατί βλέπει ερωτικές ταινίες;

Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, όμως η σχέση που έχει το αγόρι σου με τη βιομηχανία του πορνό δεν έχει καθόλου να κάνει με τη δική σας. Οι άντρες είναι περισσότερο «οπτικοί» τύποι –αντίθετα για τις γυναίκες η διέγερση σχετίζεται κυρίως με το άγγιγμα. Επιπλέον, το πορνό τρέφει την ανάγκη του για περισσότερη φαντασία στο σεξ. Τον μεταφέρει σε ένα κόσμο όπου οι γυναίκες είναι υπερσεξουαλικές, πάντα διαθέσιμες και έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία. Όταν επιστρέψει στο δικό μας κόσμο και δει δίπλα του εσένα, μην ανησυχείς, μια χαρά θα του φανείς! Ξέρεις γιατί; Επειδή εσύ είσαι πραγματική!

Πώς να του μιλήσω για θέματα που αφορούν το σεξ;

Θα σου πω ένα μυστικό: οι καλύτερες και πιο αποτελεσματικές συζητήσεις που αφορούν το σεξ δεν γίνονται στην κρεβατοκάμαρα, αλλά σε ουδέτερους χώρους, όπως η κουζίνα ή το σαλόνι. Και επειδή τα ζητήματα αυτά είναι λεπτά, πρόσεξε πολύ τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσεις. Δώσε έμφαση στο τι νιώθεις εσύ και όχι στο τι δεν παίρνεις από εκείνον, μιλώντας κυρίως σε πρώτο πρόσωπο, χωρίς να ακούγεσαι σαν να απαγγέλεις κατηγορίες.