Μερικά ζευγάρια παπούτσια είναι έργα τέχνης, τελεία και παύλα. Προσωπικά, μπορώ να κάθομαι ώρες να χαζεύω τις δημιουργίες των μετρ της μόδας και να νιώθω σα μια μικρή Carrie Bradshaw. Στοιχηματίζω ότι το ίδιο κάνεις κι εσύ. Επειδή όμως ούτε η Carrie είμαστε, ούτε έχουμε έναν Mr Big να μας κακομαθαίνει, έχω να σου προτείνω 5 πανεύκολες ιδέες για να ανανεώσεις τα ψηλοτάκουνά σου και να τα κάνεις να μοιάζουν σα να το έσκασαν από κάποια haute couture βιτρίνα!


Θα γίνει της πούλιας! Αν θέλεις κάθε βήμα σου να σκορπίζει λάμψη, δεν έχεις παρά να πάρεις μερικές παγιέτες και να του δώσεις να καταλάβει! Πέρασε όλη την επιφάνεια των παπουτσιών σου με κόλλα (ή όποιο σημείο θέλεις να στολίσεις) και... Go crazy!

To συγκεκριμένο έχεις ως εξής: Διαλέγεις το αγαπημένο σου ύφασμα, το τυλίγεις γύρω από το τακούνι, κολλάς και κόβεις ό,τι περισσεύει. Παίξε με χρώματα και συνδυασμούς και θα έχεις το πιο unique αποτέλεσμα.

Το προσωπικό μου αγαπημένο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά faux πετράδια τα οποία θα κολλήσεις στο πίσω μέρος του τακουνιού. Θα τους δώσεις μια νότα πολυτέλειας στη στιγμή, με σχεδόν μηδενικό κόστος.

Λίγη δαντέλα και ένας φιόγκος δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Είναι ένας τέλειος τρόπος να ανανεώσεις τις γόβες σου, ό,τι χρώμα κι αν είναι. Τα υλικά μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με υφάσματα ή είδη ραπτικής.


Αυτό κι αν είναι εύκολο! Περνάς το πίσω μέρος του παπουτσιού με κόλλα και ύστερα ξεκινάει το fun part! Πασπαλίζεις με χρυσόσκονη σα να μην υπάρχει αύριο. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά, τινάζεις την περιττή ποσότητα κι έτοιμα!