Μπορεί να είναι απλή ή ηλεκτρική, οικονομική ή πιο ακριβή, ένα είναι όμως σίγουρο: μια οδοντόβουρτσα θα κάνει απόσβεση όπως και να 'χει! Κι αυτό γιατί εκτός από το προφανές, που είναι η φροντίδα και το βούρτσισμα των δοντιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τόοοοσες άλλες περιπτώσεις!

1. Baby lips

Ξέχνα τα ακριβά απολεπιστικά του εμπορίου! Με λίγη ζάχαρη και μέλι θα φτιάξεις το πιο τέλειο scrub χειλιών, το οποίο θα το απλώσεις με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα.

2. Ρίζα ρίζα, γλυκιά μου

Τα ‘χουμε ξαναπεί, το ξηρό σαμπουάν είναι φίλος μας. Παραδέξου το ότι το αγαπάς, δεν είναι ντροπή, άνθρωπος είσαι κι εσύ και μερικά πρωινά δεν προλαβαίνεις να λουστείς. Ούτε όμως και να κάθεσαι να απλώνεις επιμελώς το σαμπουάν και να το απλώνεις ώστε να μη φαίνεται. Τι κάνεις λοιπόν; Με μια οδοντόβουρτσα απλώνεις ακριβώς στα σημεία που υπάρχει λιπαρότητα, το δουλεύεις ελάχιστα κι έξω απ’ την πόρτα!

3. Και σου ‘κανε ένα μαλλί

Φύτρες! Ο εχθρός του κάθε sleek χτενίσματος! Με λίγη λακ όμως και με μια οδοντόβουρτσα θα καταφέρεις να τις τιθασεύσεις. Άσε που είναι και τέλεια για ένα μίνι κρεπάρισμα! Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς.

 

4. Το τόξο του θριάμβου

Το αγαπημένο μου! Είτε συνηθίζεις να βάφεις τα φρύδια σου είτε απλά θέλεις να τους δώσεις σχήμα, δεν έχεις παρά να ψεκάσεις ελάααχιστη λακ σε μια οδοντόβουρτσα και να τα χτενίσεις δίνοντάς τους πιο περιποιημένη κατεύθυνση και σχήμα.

5. Βλέμμα εκατομμυρίων

Απλώνεις απλώνεις απλώνεις μάσκαρα και τι γίνεται; Δημιουργούνται κόμποι και οι βλεφαρίδες κολλάνε μεταξύ τους, αυτό γίνεται. Επειδή όμως οι spider lashes δεν είναι ό,τι πιο κομψό, χτενίζοντάς τις με μια οδοντόβουρτσα θα τις ξεχωρίσεις και θα τις κάνεις να δείχνουν πιο πλούσιες.

6. Στο manicure σου

Είναι άριστο εργαλείο για να καθαρίσεις το εσωτερικό των νυχιών σου ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να μαλακώσεις τα πετσάκια και τις παρονυχίδες σου.

7. After shave

Σου ‘χει τύχει μετά το ξύρισμα να παρατηρείς μερικές τριχούλες παγιδευμένες στο δέρμα; Με μια οδοντόβουρτσα μπορείς να κάνεις ένα τοπικό μασάζ στην επριοχή προκειμένου να ανοίξουν οι πόροι και να τις αφαιρέσεις.