Ξέρεις πώς είναι τώρα. Bγαίνεις, πίνεις, χορεύεις διασκεδάζεις κτλ και όταν με το καλό μαζευτείς έχεις να αντιμετωπίσεις ΤΗΝ αγγαρεία: το ντεμακιγιάζ.

https://38.media.tumblr.com/c8dc93b245b40b8b07d32e870e2dbaa2/tumblr_ml10c6CQMv1qaq2lno1_500.gif

Μπορεί να είναι ό,τι πιο βαρετό υπάρχει, δεν πρέπει ποτέ όμως να το αμελείς. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ξενοκοιμήθηκες ή σου τέλειωσαν τα προιόντα ντεμακιγιάζ τί κάνεις; Απλό: Φον ντε τεν, ρουζ, πούδρες και τερακότα μπορούν να εξαφανιστούν εύκολα και γρήγορα με λίγο ελαιόλαδο.Το οποίο by the way θα αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη, ενώ άλλα προϊόντα μπορεί να της προκαλούσαν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Άκου λοιπόν τι θα κανεις:


1. Άνοιξε το ζεστό νερό. Θέλουμε να είναι σχεδόν καυτό (προσοχή, μην το αγγίξεις)
2. Πάρε ένα κομμάτι ύφασμα ή μια πετσέτα και λίγο ελαιόλαδο.
3. Ρίξε μια μεγάλη δόση ελαιόλαδου στο χέρι σου (3-4 κουταλιές σούπας δηλαδή)
4. Τρίψε το λάδι στο πρόσωπό σου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών (τσούζει, πολύ). Θα δεις ότι το μακιγιάζ θα αρχίσει να "λιώνει". Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις και μια selfie, όλες μας το 'χουμε κάνει. #boo


5. Μούλιασε την πετσέτα στο ζεστό νερό (όσο ζεστό νομίζεις ότι αντέχεις), στίξε απαλά για να μην τρέχουν τα νερά και σκούπισε με την πετσέτα ό,τι έχει απομείνει από το λάδι και το μακιγιάζ σου.
Αυτό ήταν. Συνέχισε με τις κρεμούλες σου (μένε τώρα τί θα έπρεπε ιδανικά να κάνεις!) και πέσε για ύπνο. Το πρωί θα ξυπνήσεις μια ομορφιά!


http://media.giphy.com/media/r5WMqtUoNyKs0/giphy.gif