Ξέρω ξέρω, τα θέλεις όλα. Οι εκπτώσεις είναι τόσο δελεαστικές που δε θες και πολύ για να τινάξεις το budget σου στον αέρα γυρνώντας σπίτι φορτωμένη με αγορές που θα καταλήξεις να μη φορέσεις ποτέ τελικά. Γι' αυτό λοιπόν σου ετοιμάσαμε 5 κομμάτια-κλειδιά στα οποία πρέπει να στρέψεις το καταναλωτικό σου δαιμόνιο.

1. Sneakers

Πέρσι και φέτος έκαναν δυναμικό comeback και τα αγαπήσαμε ακόμα και όσες δεν τολμούσαμε να βάλουμε αθλητικά ούτε για να πάμε μέχρι το περίπτερο. Τα sneakers ξεφεύγουν από το γυμναστήριο και μπορούν πλέον να συνδυαστούν με φούστες, φορέματα ή boyfriend jeans δίνοντας έναν πολύ cool χαρακτήρα σε κάθε εμφάνισή σου, χωρίς να πεθαίνεις από τον πόνο όπως θα έκανες μετά από ώρες πάνω σε τακούνια.

2. Κάπα / Πόντσο

Αναμφίβολα το πιο it κομμάτι της φετινής σεζόν. Είναι η τέλεια λύση για να είσαι ζεστή και ταυτόχρονα κομψή, ενώ αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να κρύψουν περιττά κιλάκια και ατέλειες. Επένδυσε σε μια κάπα και δε θα χάσεις. Άλλωστε είναι τόσο μα τόσο chic.

3. Statement κόσμημα

Η λεπτομέρεια που θα δώσει ζωή ακόμα και στο πιο βαρετό σύνολο. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα ενώ θα σου δώσει έναν αέρα αληθινής fashionista.


4. Παστέλ παλτό

Μη σκέφτεσαι ότι είναι χειμώνας και άρα δε μπορείς να κυκλοφορείς με ροζ παλτό. Το αντίθετο, θα έλεγα, Τα παστέλ πανωφόρια έχουν εισβάλλει στη ντουλάπα μας εδώ και έναν χρόνο και είναι η καλύτερη λύση για να δώσεις έναν χρωματιστό τόνο στην εμφάνισή σου. Ξέχνα τα κατάμαυρα μπουφάν και παλτό και διάλεξε ένα σε powder pink ή baby blue απόχρωση.


5. Ολόσωμη φόρμα

Το πιο αγαπημένο κι ευκολοφόρετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφού δε σε κάνει να πονοκεφαλιάζεις προσπαθώντας να το συνδυάσεις με κάτι. Πάει με όλα, φοριέται είτε με τακούνια είτε με φλατ και μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις. Μην παραλείψεις τη συγκεκριμένη αγορά, θα σου λύσει τα χέρια!


Happy shopping! xx