Δεν υπάρχει πιο ιδανική ταινία από το “How to lose a guy in ten days” που να περιγράφει τα λάθη των γυναικών στις φρέσκους έρωτες λίγων ημερών. H Kέιτι Χάτσον κάνει όλα όσα χρειάζονται για να διώξει το Μάθιου Μακόνεχι.

Υπό  φυσιολογικές συνθήκες ο  γοητευτικός τύπος θα  έτρεχε ακόμη μακριά της. Ομως ελέω Χόλιγουντ, το τέλος επισφραγίζεται με παθητικά φιλιά και αγκαλιές στην γέφυρα του Μανχάταν. (Κάτι βέβαια που ΔΕΝ θα συμβεί στη δική σου περίπτωση ΑΝ κάνεις έστω και μία από τις παρακάτω ...πατάτες).

(Εκτός κι αν αποφάσισες ότι το ραντεβού είναι το απόλυτο ξενέρωμα οπότε να πώς θα κόψει λάσπη πριν καν προλάβετε να παραγγείλετε γλυκό ή τρίτο ποτό! )

  • Εξομολογήσου ότι κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος που σε πήρε για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες του ραντεβού σας ήταν σε ανοιχτή ακρόαση  για να ακούσουν οι φίλες σου -που είχαν μαζευτεί για να σε ντύσουν βάψουν κι εμψυχώσουν- την υπέροχη φωνή του.
  • Με δάκρυα στα μάτια του εξηγείς  τον λόγο που χώρισες από την προηγούμενη σχέση σου. Κράτησε μόνο 7 μέρες  γιατί ο ex σου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τον όρο “ψυχωτική» όταν χρειάστηκε να σε περιγράψει!

  • Διευκρίνησέ του πως από 12 ετών ορκίστηκες στον εαυτό σου πως πρώτη φορά sex θα κάνεις μόνο με την σωστό την πρώτη νύχτα του γάμου σας.
  • Κατά την διάρκεια του ρομαντικού σας δείπνου/ραντεβού πήγαινε στο WC τηλεφώνησέ του από το κινητό σου κι άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του που θα λέει ότι σου λείπει ήδη... Έτσι θα έχει ένα "ενθύμιο" σου όταν γυρίσει σπίτι.
  • Πρότεινέ του την Κυριακή το μεσημέρι να βγείτε με τους γονείς του πρώτα για καφέ και μετά για φαγητό σε ένα super all day restaurant που έχουν ανοίξει κάτι φίλοι των γονιών σου.

  • Εξήγησέ του με ύφος σπασίκλα όλες τις γεμολογικές λεπτομέρειες  της κατανομής των διαμαντιών και ξεκαθάρισε του την προτίμησή σου. Το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι στείλε του email  με τα αποτελέσματα  έρευνας αγοράς στα καλύτερα κοσμηματοπωλεία της χώρας με συγκριτικές τιμές για μονόπετρα.

 

  • Γκρίνιαξέ του ότι δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσα του  λες για τα διαμάντια και δυστυχώς θα  αναγκαστείς να του τα πεις απ΄την αρχή!
  • Πες του ότι παρόλο των γνωρίζεις μόνο 5 μέρες ξερεις ότι είναι ο ΕΝΑΣ! Πως θέλεις να τον παντρευτείς και να κάνετε πολλά- πολλά παιδιά. Μόνο, όμως, αν  του μοιάζουν...

Bingo. Τί είναι αυτή η σκόνη που σηκώθηκε ξαφνικά;;; Αυτός που την έκανε, κοπελιά!