Ναι ναι, κάθε Πρωτοχρονιά η ίδια ιστορία: εσύ με ένα χαρτί κι ένα στυλό να γράφεις τι θα κάνεις την χρονιά που μόλις μπήκε. Μήπως όμως ανάμεσα σε όλες αυτές τις υποσχέσεις να στρίμωχνες και τι δεν πρέπει να ξανακάνεις ποτέ; Αν δε μπορείς (ή δε θέλεις) να βρεις κάτι, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Και για να σιγουρευτούμε ότι θα τηρήσεις τον λόγο σου. Αν χρειαστεί, θα σε βάλουμε να ορκιστείς μέχρι και στη Chanel. Κάτι θα ήξερε η Carrie.

Ο λάθος άνθρωπος

Tα ‘χουμε περάσει όλες μας, φέτος όμως ας εμπεδώσουμε το παρακάτω: «Σε κορόιδεψε μια φορά, λάθος του. Σε κορόιδεψε και δεύτερη, λάθος δικό σου». You get the point.

Άσε το(ν) καλό να μπει

Το άλλο άκρο. Γνωρίζεις το καλό παιδί, το τίμιο, και το φτύνεις για τον τύπο από πάνω. Εμ δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Δώσε μια ευκαιρία στον καλούλη, χορτάσαμε από bad boys πια. Ή μήπως όχι;

Ξεχνάς να ζεις

Τρέχεις με μαθήματα, σχολές και δουλειά, ζήσε όμως και λίγο! Όσες υποχρεώσεις κι αν έχεις μέσα στην εβδομάδα, βρες μια μέρα που θα αφιερώνεις αποκλειστικά σε εσένα και τις ανάγκες σου, είτε αυτό σημαίνει βόλτα με το αμόρε είτε μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκες ομορφιάς. Whatever works!

Walk of Shame

Ξέρεις, η στιγμή που ξυπνάς δίπλα στον τύπο που γνώρισες χθες το βράδυ στην πλατεία Καρύτση και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί (τουλάχιστον ντύσου πρώτα). Δε λέμε να απαρνηθείς το sex της μιας νύχτας, τουλάχιστον όμως να είναι με κάποιον που γνωρίζεις και συμπαθείς, έστω και τυπικά. 

Gossip girl

Εσύ το λες κοινωνική κριτική, εγώ θα το πω ξεκατίνιασμα, χωρίς παρεξήγηση έτσι; Φέτος κάνε μια προσπάθεια να βάλεις ένα μέτρο στη γλωσσίτσα σου. Είναι κακό κάρμα, όχι τίποτα άλλο!

Ορέστη, εσύ;

Να πίνεις, δεν είπαμε να μην πίνεις. Να μη σε πίνει όμως. Το να φτιάχνεις λίγο κεφάλι είναι κάτι ευχάριστο και πολύ λογικό. Το να σε κουβαλάνε δύο ενώ ξερνάς από 'δω κι από κει, όχι. Για το hangover δε θα μιλήσω καν.

Κακές συνήθειες

Κόψε αυτό το ρημάδι το κάπνισμα βρε πουλάκι μου. Και τα νυχάκια σου, κρίμα δεν είναι να τα μασουλάς σαν κράκερς;

Ταύρος σε υαλοπωλείο

Το γινάτι βγάζει μάτι κι άμα σε πιάσει δε λέει να σε αφήσει. Easy tiger.

Too much drama

Ή αλλιώς, πολλοί οι τραγικοί, μικρή η Επίδαυρος. Guess what, το σύμπαν δεν τα 'χει μαζί σου και σίγουρα δε θέλουν ΟΛΟΙ το κακό σου. Βγάλε αυτό το σκεπτικό από το μυαλό σου μια και και καλή. Αν είσαι Λέων (γκουχ γκουχ) θα σου πάρει λίγο παραπάνω.

Δε μαθαίνεις από τα λάθη σου

Ξέρω, μπαίνει στη μέση ο εγωισμός και αρνείσαι να παραδεχτείς ότι έσφαλες. Μέσα σου όμως το ξέρεις. Καλύτερα λοιπόν να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε στραβοπάτημα του παρελθόντος προκειμένου να πάρεις ένα μάθημα και να μην το ξανακάνεις, παρά να κάνεις τη στρουθοκάμηλο αγνοώντας τις ευθύνες σου. Το βαρύναμε λίγο αλλά ισχύει.