Οκ, σίγουρα το πιο σημαντικό σε ένα φιλί είναι να το δώσεις στο σωστό άνθρωπο, αυτόν με τον οποίο είσαι ερωτευμένη. Όμως και η τοποθεσία έχει τη σημασία της! Γιατί, πώς να το κάνουμε, το ίδιο είναι να τον φιλήσεις δίπλα στον πάγκο της κουζίνας με το να φιληθείτε στο ύπαιθρο ενώ γίνεστε μούσκεμα από τη βροχή; Εάν θέλεις να νιώσεις σαν πρωταγωνίστρια ταινίας, να πού πρέπει να δώσετε με το αγόρι σου το πρώτο φιλί του χρόνου!

Στο αεροδρόμιο ή –ακόμα καλύτερα- στο σταθμό του τρένου

Οι αποβάθρες έχουν κάτι το ιδιαίτερα ρομαντικό. Δεν μπορεί να μην έχεις δει έστω μία ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής φεύγει με το τρένο και η αγαπημένη του τρέχει δίπλα στις γραμμές καθώς αυτό επιταχύνει και τους στέλνει φιλιά. Ή, έστω, έρχεται με το τρένο κι εκείνη κρέμεται πάνω στο λαιμό του και τον φιλάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν η Πρωτοχρονιά σας συνδυάζεται με κάποιο ταξίδι, μην παραλείψετε να δώσετε αυτό το παθιασμένο φιλί στην αίθουσα αναμονής –ακόμα κι αν φεύγετε ή έρχεστε μαζί.

Κάτω από τη βροχή

Αν βγουν σωστές οι προβλέψεις της ΕΜΥ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχουμε κακοκαιρία. Οπότε, δεν αποκλείεται να βρέξει ή να χιονίσει. Απολαύστε ένα «χορταστικό» φιλί κάτω από τη βροχή ή τις χιονονιφάδες. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το υγρό στοιχείο έχει τη δύναμη να μετατρέψει και το πιο απλό ενσταντανέ σε συναρπαστική εμπειρία. Προσοχή: καλό είναι να το αφήσετε για το τέλος της βραδιάς για να μην χαλάσει το φόρεμα και το μακιγιάζ (καλό το φιλί, αλλά μη φτάσεις και σαν βρεγμένη γάτα στο πάρτι!). Επίσης, μην το παρατραβήξετε, γιατί κυκλοφορούν και ιώσεις. Φιληθείτε και… μέσα γρήγορα!

Μπροστά στην πόρτα σου

Ακόμα κι αν πρόκειται για το διακοσιοστό τρίτο ραντεβού σας, αυτή η σκηνή που κοντοστέκεται μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σου, σε κρατάει από τα χέρια και σου δίνει ένα δειλό φιλί για καληνύχτα, σαν να το κάνει για πρώτη φορά, είναι κάτι που θες να νιώσεις ξανά και ξανά. Βεβαιώσου μόνο ότι οι γονείς σου –ή οι γείτονες- δεν «κατασκοπεύουν» πίσω από κουρτινάκι.

Στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας

Τώρα, πού θα βρεις τη λιμουζίνα και πόσο θα την πληρώσεις δεν ξέρω, αλλά αν –λέμε αν- υπάρχει έστω και η μακρινή πιθανότητα να επιβιβαστείτε σε μια limo για να πάτε εκεί όπου πρόκειται να υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο, εκμεταλλεύσου τη διαδρομή και ρίξτο στα φιλιά. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις σαν διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί, στο πλευρό του καλού της.

Στο club

Δεν ξέρω αν είναι το μισοσκόταδο, η δυνατή μουσική, το ποτό ή το γεγονός πως είστε περιτριγυρισμένοι από χαρούμενο κόσμο, όμως το φιλί στο κλαμπ είναι must, τόσο στις ταινίες όσο και στη ζωή! Ιδανικά, περίμενε μέχρι τη στιγμή που ο Dj θα βάλει να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι.

Μπροστά σε ένα αξιοθέατο

Μπορεί η γέφυρα του Brooklyn να σου πέφτει μακριά, όπως και ο πύργος του Άιφελ, όμως η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι ό,τι πρέπει για να αποτελέσουν το background του φιλιού σας. Πόσο μάλλον, την Πρωτοχρονιά, όταν θα είστε και οι δύο καλοντυμένοι και… grande, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινία!!!