Η φοιτητική σου ζωή θα σου φανεί ένας μικρός παράδεισος. Μόχθησες για να μπεις στη σχολή σου και είναι η φάση που επιτέλους η ζωή θα σου χαμογελάσει!Μετά τα σχολικά χρόνια και το πολύ διάβασμα (όχι άλλα μαθηματικά!) και πριν τις υποχρεώσεις και τη ζωή ως εργαζόμενο πια κορίτσι, τα φοιτητικά χρόνια είναι από τα ωραία της ζωής σου. Εκδρομές, πάρτι, βόλτες και ποιος τη χάρη σου! Ποιές συνήθειες της φοιτητικής σου ζωής όμως δεν μπορείς να κρατήσεις μετά το πτυχίο (εντάξει και το πτυχίο δεν είναι λίγο!);

1. Μειωμένο εισιτήριο στα μέσα, στο σινεμά, στα ακτοπλοικά. Εκτός αν κάνεις καμιά παγαποντιά. Α εγώ από αυτά δεν ξέρω!

2. Φόρμα ή σκισμένο τζιν κάθε μέρα όλη μέρα. Αν πάνε όλα καλά (με την ευχή μου) και βρεις δουλειά, θα αναγκαστείς να σουλουπώσεις λίγο το ντύσιμο σου.

3. Ξενύχτια και πάρτι τις καθημερινές. Εύκολο να λείψεις από το μάθημα, συνήθως δεν ελέγχει κανείς ποιος πάει στα μαθήματα αν δεν είναι υποχρεωτικά. Άντε να λείψεις από τη δουλειά σου όμως επειδή πάρταρες με τους φίλους σου!

4. Πρωινό ξύπνημα στις 12 το μεσημέρι. Η μέρα σου θα ξεκινάει πολύ νωρίτερα, όχι μισή ώρα πριν ξεκινήσει το μάθημα.

5. Πρόχειρο φαγητό απ'έξω (μιας και ελάχιστα σε βλέπει το σπίτι σου). Πέρα από το σώμα σου θα καταστρέψεις και την τσέπη σου!

6. Ατελείωτες βόλτες με τους φίλους σου κάθε μέρα. Δουλειά δεν έχετε; Μετά τη σχολή, ζήτημα να προλαβαίνεις να τους δεις 1-2 φορές τη βδομάδα.

7. Δύο εβδομάδες διακοπές τα Χριστούγεννα, άλλες 2 το Πάσχα, 3 μήνες το καλοκαίρι. Εκτός και αν αποφασίσεις να γίνεις δασκάλα (πονηρή!).

8. Να ξοδεύεις τα χρήματα σου από την πρώτη μέρα και να περνάς άφραγκη το μήνα. Θα έχεις υποχρεώσεις, κανένα λογαριασμό να πληρώσεις.

9. Να βγαίνεις κάθε βδομάδα με άλλον συμφοιτητή σου. Πρέπει να σοβαρευτείς, μεγάλωσες!

10. Να χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία το διάβασμα της εξεταστικής ώστε να μη βγεις με άτομα που δε θες.