Το 90% των γυναικών έχει νιώσει την περιέργεια και την επιθυμία να «παίξει» σεξουαλικά με άλλες γυναίκες... Οι βαθύτερες γυναικείες επιθυμίες συχνά περνούν απαρατήρητες μέσα σε μια σχέση… Αυτά λένε οι έρευνες! Το Skirt Club έχει τη λύση!

Φαντάσου μια φάση που μοιάζει με γυναικείο bachelor party. Τραπέζια γεμάτα κοριτσοπαρέες, σαμπάνια, πονηρή ατμόσφαιρα. Μην περιμένεις όμως ότι όπου να ‘ναι θα βγει το go-go boy ντυμένο πυροσβέστης και θα αρχίσει τα χορευτικά. Σ’ αυτό το πριβέ πάρτι, η είσοδος στους άντρες απαγορεύεται! Οι γυναίκες διασκεδάζουν με την παρέα άλλων γυναικών. Τα… προκαταρκτικά παιχνίδια είναι πικάντικα. Όπως το Body Tequila: μια γυναίκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα ξαπλώνει στο τραπέζι, απλώνοντας μια γραμμή αλάτι στους μηρούς της, βάζοντας ένα σφηνάκι τεκίλα στην κοιλιά και μια φέτα λεμόνι στο στόμα. Είναι απλώς η αφορμή για το… to know us better, που θα οδηγήσει τις πιο τολμηρές και αποφασισμένες στα ενδότερα, δηλαδή στα υπνοδωμάτια που ασφαλώς και υπάρχουν στο χώρο.

Το κλαμπ αυτό λειτουργεί στο Λονδίνο και «συνεδριάζει» μια φορά το μήνα. Η δημιουργός του Skirt Club, Geneviève LeJeune, πρώτα έζησε τα sex clubs και μετά έφτιαξε το δικό της: «Είχα πάει σε σεξ πάρτι με τον σύντροφό μου και είχα δει ότι κατά κύριο λόγο πήγαιναν άντρες, συχνά μεθυσμένοι και διεστραμμένοι», λέει. «Όσες γυναίκες είχαν πάει βρίσκονταν εκεί για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Ήθελα κάτι διαφορετικό, κάτι πιο λαμπερό. Ξεκίνησα να το δοκιμάσω με φίλους, αποφασίζονταςόμως να βγάλω τους άντρες από την εξίσωση»!

Ποιες είναι οι γυναίκες που συχνάζουν στο Skirt Club;

«Οι περισσότερες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Η ιδέα είναι ότι το κλαμπ απευθύνεται σε αμφιφυλόφιλες γυναίκες, που στην πλειοψηφία τους είναι παντρεμένες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Το Skirt Club είναι η ευκαιρία τους να περάσουν μια άγρια νύχτα προτού επιστρέψουν στις ενήλικες ζωές τους» απαντάει η 34χρονη ιδιοκτήτρια.
Μπορεί να πάει όποια θέλει, με την προϋπόθεση ότι θα τη συστήσει κάποιο ήδη υπάρχον μέλος, ενώ επιτροπή θα κρίνει αν ταιριάζει στο ιδιαίτερο προφίλ που φιλοδοξεί να έχει αυτό το κλαμπ, δηλαδή γυναίκες λαμπερές και με «επίπεδο». Όσο για τους άντρες… Όπως λέει και το «καταστατικό» του κλαμπ: «άστους στο σπίτι… όταν γυρίσεις μπορείς αν θες να τους περιγράψεις την εμπειρία σου»!