Το μεγάλο στήθος είναι ευλογία και θα το ήθελαν όλες - ποιες είμαστε εμείς να το αμφισβηήσουμε; Αν ανήκεις όμως στις τυχερές, σίγουρα σκέφτεσαι από μέσα σου ότι "hellooo, δεν είναι όλα τόσο τέλεια". Υπάρχουν κάποια εκνευριστικά πραγματάκια που ο υπόλοιπος κόσμος δε μπορεί να καταλάβει, εσύ όμως ευχαρίστως θα τα άλλαζες με ένα νούμερο μικρότερο στο σουτιέν (βέβαια μη λες και μεγάλα λόγια).

1) Θα μπορούσες να μαζέψεις μέσα από το σουτιέν σου όλα τα τρίματα από τη μπάρα δημητριακών που έφαγες πριν λίγο και να φτιάξεις μια καινούρια. Ή ένα καινούριο μπολ με ποπκορν.

2) Για μια κοπέλα με φυσιολογικό προς μικρό στήθος, το λευκό μπλουζάκι είναι ένα basic κομμάτι για το ντύσιμο στο γραφείο. Αν το βάλεις εσύ σημαίνει ότι προσπαθείς να πάρεις προαγωγή.

3) Τέλειο αυτό το σουτιέν στην κούκλα της βιτρίνας. Αλλά όχι, δεν υπάρχει στο νούμερό σου. Για σένα έχουμε αν θέλεις αυτό το πολύ ωραίο σκέτο μπεζ με τις τεράστιες τιράντες. Πφ.

4) Λεφτά υπάρχουν. Ή τουλάχιστον πρέπει να υπάρχουν διότι όσο ανεβαίνει το νούμερο, ανεβαίνει και η τιμή. Fact.

5) To βλέμμα όσων ακούνε ότι ζηλεύεις τις κοπέλες με μικρό στήθος. Πες καλύτερα ότι θα ήθελες να είσαι δελφίνι, πιο νορμάλ θα τους φανεί.

6) Τα βλέμματα μίσους που νιώθεις να σου ‘ρχονται κάθε φορά που πλησιάζεις το αγόρι κάποιας.

7) Strapless, το. Κάτι που έχεις να φορέσεις από το δημοτικό. Βαριά, γυμνάσιο.

8) Η ζώνη αυτοκινήτου ή το λουρί της χιαστί τσάντας. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι λιγότερο κολακευτικό από μια λωρίδα ανάμεσα στο στήθος που το κάνει να δείχνει ακόμα πιο έντονο. Α κάτσε, δεν υπάρχει.

9) Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να φύγει ένα κουμπί από κάποιο ρούχο. Σε εσένα όμως θα φύγουν συγκεκριμένα. Τα πάνω πάνω.

10) Όλες οι γυναίκες χρειάζονται σπορ σουτιέν για τη γυμναστική. Εσύ τα χρειάζεσαι μέχρι και για τη yoga. Και για το περπάτημα μη σου πω.

 

Φωτογραφίες