Καθαρό ελιξίριο. Γυμνή επιδερμίδα.Undressed. Η τελευταία έκδοση του This is Her! και This is Him!, μια οσφρητική παρόρμηση στην πιο αγνή της μορφή.

Δύο νέα αρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται και επικοινωνούν μεταξύ τους. Δύο διαχρονικές μυρωδιές με εξαίρετες νότες εμπνευσμένες από τις σαρκικές απολαύσεις.

Μια φρέσκια και ειλικρινής αισθησιακή περιπέτεια, ξεδιπλώνει την ιστορία της μέσα από μια καμπάνια που αιχμαλωτίζει την τέλεια χημεία ενός ζευγαριού. Το αρχικό πάθος. Την αυξανόμενη ένταση της επιθυμίας τους.

Αυθόρμητη και εξαιρετικά αισθησιακή, This is Her! Undressed

Σίγουρος και έντονα τολμηρός, This is Him! Undressed

 

O ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ! ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΔΑ

Οι αναφορές στην μόδα είναι ξεκάθαρες, ακόμα και με την πρώτη ματιά. To This is! Undressed αντλεί την έμπνευσή του από τα σχέδια της Cecilia Bönström, αrtistic director του οίκου. Η μεγάλη λευκή ετικέτα στα μπουκάλια και στις συσκευασίες, είναι ίδια με τις ετικέτες στα εμβληματικά ρούχα της συλλογής Zadig&Voltaire. Τα χαρακτηριστικά φτερά του οίκου, είναι χαραγμένα στο γυάλινο μπουκάλι.. Το manifesto της καμπάνιας: Ανάγλυφο στην συσκευασία, απηχεί τα συνθήματα που είναι χαραγμένα στα Τunisian colar t-shirts του Zadig & Voltaire.

“Ήθελανα διατηρήσω το μπουκάλι όσο το δυνατόν πιο απλό, τιμώντας παράλληλα την ταυτότητα των ανδρικών και γυναικείων συλλογών μου. Η ετικέτα στο μπουκάλι είναι εμπνευσμένη από τα ανδρικά blazers. Ta φτερά είναι πλέον σε κάθε ρούχο της συλλογής, και όχι μόνο στα αξεσουάρ μας. Κρατώντας αυτό το μπουκάλι, ήθελα να μας μεταφέρει στον κόσμο του Zadig & Voltaire.”– Cecilia Bönström, Artistic Director.

H Τέχνη είναι η Αλήθεια. Ο μινιμαλιστικός και γραφικός σχεδιασμός των μπουκαλιών, αντλεί την έμπνευσή του από την σύγχρονη τέχνη. Οι ραγισμένες άκρες των μπουκαλιών του This is! , σήμα κατατεθέν του οίκου, παίρνουν μια νέα μορφή για να μιμηθούν τα χείλη που ψάχνουν το ένα το άλλο. Το αισθησιακό, ημιδιάφανο άρωμα σε παστέλ ροζ για εκείνην και ανοιχτό καφέ για εκείνον, ανακαλεί την αίσθηση του γυμνούδέρματος. Ένα ακαταμάχητο fashion statement.

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ! ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Το συναρπαστικά αισθησιακό άρωμα της αλμυρής επιδερμίδας, αφήνει το δικό του εθιστικό αποτύπωμα. Το άρωμα είναι για το δέρμα, ότι τα ρούχα για το σώμα. Η αναπάντεχη ηρεμία μετά την φλογερή καταιγίδα μιας απρόβλεπτης συνάντησης.

THIS IS HER! UNDRESSED

Πικάντικο, ξυλώδες, λουλουδάτο, μια δημιουργία της Sidonie Lancesseur.

Αιχμαλωτίζει το άρωμα του αλμυρού δέρματος στον ήλιο. Μια στιγμή εκτός χρόνου. Οι νότες κορυφής από άνθη πορτοκαλιάς και ginger, συνδυάζονται για να χαρίσουν ένα λαμπερό, λευκό φως. Οι νότες του ylang-ylang χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά ενώ το αισθησιακό Musc και το έντονο σανδαλόξυλο ολοκληρώνουν το άρωμα του γυμνού δέρματος, αιχμαλωτίζοντας δύο σώματα που έλκονται σαν μαγνήτες.

“This is Her! Undressed. Ένα οικείο, αισθησιακό άρωμα γυμνού δέρματος. Οι νότες βάσης απελευθερώνουν την γυναίκα, την κάνουν δυνατή και πρόθυμη να παραβιάσει τους κανόνες’’ Sidonie Lancesseur, δημιουργός του This is Her! Undressed.

THIS IS HIM! UNDRESSED

Πικάντιικο,ξυλώδεςάρωμα, μιαδημιουργίατης Nathalie Lorson.

Αναζωογονητικό άρωμα που μιμείται την αίσθηση του αλμυρού δέρματος όταν βγαίνει από την θάλασσα. Το εκχύλισμα grapefruit προσφέρει μια στιγμιαία έκρηξη φρεσκάδας, που ενισχύεται από την πικάντικη νότα ροζ πιπεριού. Το μεθυστικό και αλμυρό χαρμάνι από άνθη πορτοκαλιάς, κεχριμπάρι, νότες carnal musk και έντονο σανδαλόξυλο, συνδυάζονται αρμονικά και χαρίζουν μια απαλή ανάλαφρη αίσθηση.

“This is Him! Undressed. Ένα άρωμα για όσους αγαπούν την μυρωδιά του γυμνού δέρματος, αναζητούν νέες αισθήσεις και θέλουν να αφήσουν ένα κεχριμπαρένιο, ξυλώδες αποτύπωμα.”, Nathalie Lorson, δημιουργός του This is Him! Undressed

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Δημιουργήθηκαν με προσεγμένο και βιώσιμο τρόπο για να είναι διαχρονικά! ThisisHer! Undressed και This is Him! Undressed.

Έχουν σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζονται με τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα και σύμφωνα πάντα με το VoltAIRe, το φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του οίκου. Οι vegan συνθέσεις φιλοξενούν φυσικά και βιολογικά συστατικά, όπως το ginger,τα άνθηπορτοκαλιάς,το ylang-ylang και το σανδαλόξυλο.

Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο, πιο ελαφρύ γυαλί. Η συσκευασία του είναι από χαρτόνι που προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης.Αυτή η πρωτοβουλίατουοίκου Zadig & Voltaire, αποτελεί μόνο την αρχή μιας οικολογικά υπεύθυνης δέσμευσης που πρόκειται να συνεχιστεί δυναμικά τους επόμενους μήνες.Δεν είναι απλά μια εξέλιξη, είναι μια επανάσταση!

 

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ! ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Για την καμπάνια του This is! Undressed, η Maya Stepper και ο Mikkel Jensen συναντιούνται για να παίξουν ένα αληθινό ζευγάρι με τέλεια χημεία. Δεν είναι τυχαίο ότι, τα 2 αυτά μοντέλα είναι ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή. Η συνάντησή τους σε ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε μια φυσική σύνδεση που περιστρέφεται γύρω από μια κοινή αγάπη για την τέχνη, την φωτογραφία, το σχέδιο, την μόδα.

Παρακολουθούμε την ιστορία τους να διαδραματίζεται σε 4 επεισόδια, σε ρυθμούς Unearth Me by Oklou. Κάθε επεισόδιο του ρομαντικού αυτού ταξιδιού, συμπληρώνεται με ένααπό τα χαρακτηριστικάαρώματα τηςσειράςThisis!

Το πρώτο τους ρομαντικό δείπνο στην Λατινιική συνοικία του Παρισιού. Το μόνο που χρειάζεταιείναι μιαματιά,ένα χαμόγελο για να ξεθωριάσουν όλες οι αμφιβολίες τους. This is Her! This is Him!

Σύντομα, η σχέση τους μεγαλώνει, μέσα από καθημερινές χειρονομίες αγάπης και εκδηλώσεις στοργής. Όπως μια γιορτή γενεθλίων σε μια απόδραση-έκπληξη του Σαββατοκύριακου,όπου η συνεύρεση τους μεγαλώνει την ευτυχία τους.This is Us!

Πιο φωτεινό από ποτέ, ένα μεθυστικό πάθος αποκαλύπτεται. Μια αυξανόμενη επιθυμία να ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο. Η περιπέτειά τους ξεκινά από τις στέγες του Παρισιού. Thisis!Vibesof Freedom.

Στο φόντο: το ιστορικό παριζιάνικο διαμέρισμα που μόλις μετακόμισαν και δεν χρειάζεται να είναι ποτέ χωριστά.This is! Undressed.

 

THIS IS! Η ΟΣΦΡΗΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ZADIG & VOLTAIRE

 

THIS IS! HER & HIM

Η πεμπτουσία της επανάστασης του οίκου Zadig & Voltaire. Ένα εμβληματικό αρωματικό δίδυμο που τιμά την τέχνη και το rock, σαν το τέλειο δερμάτινο μπουφάν. Θηλυκό λευκό. Ανδρικό μαύρο. Και αυτό το ξυλώδες, πλούσιο και εθιστικό άρωμα τουσανδαλόξυλου:oh-so-Parisian!

THIS IS US!

Ένα άρωμα για εκείνον, για εκείνη, για όλους μας. Ένα άρωμα που συνδυάζει το σανδαλόξυλο με το πατσουλί και την βανίλια: τόσο απαλό όσο το εμβληματικό πουλόβερ από cashmere του Zadig & Voltaire.

THIS IS! VIBES OF FREEDOM

Μια στιγμή ελευθερίας. This is! Vibes of Freedom. Ένα κάλεσμα για να κάνετε ένα διάλλειμα από όλα. Για εκείνη, ένα λουλουδάτο πλάνο με θετική διάθεση, που συνδυάζει νότες παιώνιας και γιασεμιού, με την ζεστασιά του κάστανου και της κρέμας. Για εκείνον, η φρεσκάδα του κέδρου αναμειγνύεται με τηνζεστή ενέργεια του λιβανιού.

THIS IS! UNDRESSED This is! Undressed.

Μια αυθεντική ιστορία 2 εθιστικών και αισθησιακών αρωμάτων που εκπέμπουν την αίσθηση του γυμνού δέρματος. Χτισμένη γύρω από μια κοινή αλμυρή συμφωνία, ενισχύεται από άνθη πορτοκαλιάς για εκείνη και έντονο σανδαλόξυλο για εκείνον.