Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε ένα ακόμα IKEA Live Shopping Event στο IKEA.gr. Η αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία, πραγματοποιήθηκε στην κουζίνα της Madame Ginger, γνωστή και επιτυχημένη food blogger, μαζί με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Sales Coordinator της ΙΚΕΑ. Οι δυο τους μαγείρεψαν δύο πεντανόστιμες συνταγές, χρησιμοποιώντας μαγειρικά σκεύη και προϊόντα ΙΚΕΑ.

Το μυστικό μιας επιτυχημένης συνταγής είναι τα κατάλληλα σκεύη σε συνδυασμό με νόστιμα υλικά. Βασικό σκεύος σε μια κουζίνα είναι οι κατσαρόλες, ειδικά αν έχουν καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι που αντανακλούν τη θερμότητα προς το εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα το φαγητό να ετοιμάζεται πιο γρήγορα κι έτσι να εξοικονομείται ενέργεια. Συνδυαστικά, τα μπολ ανάμειξης από μπαμπού ή από ανοξείδωτο ατσάλι σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξετε, βοηθούν είτε στην προετοιμασία, είτε στο σερβίρισμα του φαγητού σας.

Η Madame Ginger και ο Παναγιώτης, έδειξαν πόσο σημαντική είναι η επιλογή του ξύλου κοπής, που έχει διπλή χρήση και ως δίσκος σερβιρίσματος, καθώς και των μαχαιριών που θα χρησιμοποιηθούν για την κοπή των υλικών. Τα δοχεία φαγητού σε διάφορα μεγέθη, είναι ότι πρέπει για την αποθήκευση τροφίμων αλλά και την ασφαλή μεταφορά τους. Τα σετ εργαλείων κουζίνας, από ξύλο ή από ανοξείδωτο ατσάλι, βοηθούν στο μαγείρεμα και μια ζυγαριά τροφίμων συμπληρώνει τέλεια τη διαδικασία.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr και να κάνετε τις αγορές σας.

 

 

#ikea

#zoumemazi