H APIVITA υποδέχεται το 2023 με το QUEEN WITHIN, ένα podcast 8 επεισοδίων αφιερωμένο στην ομορφιά, με ηρωίδες 8 υπέροχες γυναίκες, που έχουν ως σκοπό να μας θυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο στον εαυτό μας, και να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τη Βασίλισσα που κρύβεται μέσα μας.

Με αφορμή το ιδιαίτερο αυτό podcast, που βγαίνει «στον αέρα» από την APIVITA τον Ιανουάριο 2023, 8 δυναμικές γυναίκες- πρότυπα στον χώρο που δραστηριοποιούνται, από εντελώς διαφορετικούς τομείς, δημιούργησαν η καθεμία το δικό της ξεχωριστό επεισόδιο QUEEN WITHIN, όπου μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους και μας εμπνέουν να εξελιχθούμε και να διεκδικήσουμε ισορροπία, ευτυχία, επιτυχία και ψυχική υγεία σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Ταυτόχρονα, γίνονται η ωραιότερη παρέα μας για αυτά τα λίγα λεπτά της ημέρας που εφαρμόζουμε τη ρουτίνα περιποίησης της αγαπημένης μας σειράς προσώπου QUEEN BEE!

Το Queen Within Podcast περιλαμβάνει τα παρακάτω 8 ξεχωριστά επεισόδια της σειράς, το κάθε ένα αφιερωμένο σε μια από τις υπέροχες αυτές γυναίκες, που θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη για να αναδείξουμε τη Βασίλισσα που κρύβουμε μέσα μας:

1. Βανέσα Αρχοντίδου : Όσα ανακάλυψα στην κορυφή του Έβερεστ για την αυτογνωσία

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Βανέσα Αρχοντίδου, την Ελληνίδα αλπινίστρια που ανέβηκε στις 7 υψηλότερες κορυφές των Ηπείρων του κόσμου, να μας μιλά για όσα ανακάλυψε στην κορυφή του Έβερεστ για την αυτογνωσία.

2. Eυαγγελία Ιρίσα Ντεμίρη: Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το φαγητό

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε την Ευαγγελία Ιρίσα Ντεμίρη, Health Coach, Συγγραφέα και Ιδρύτρια της SoulDiet να μας μιλάει για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το φαγητό.

3. Στέλλα Κάσδαγλη: 8 εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης για όλες τις γυναίκες

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Στέλλα Κάσδαγλη, Συγγραφέα και Συνιδρύτρια του Women On Top, να αναφέρει 8 εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης για όλες τις γυναίκες.

4. Kατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου: Σημασία δεν έχει το ταξίδι αλλά ο προορισμός

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε την Κατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου, Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης και Μαραθωνοδρόμο, που έχει ταξιδέψει σε πάνω από 110 χώρες στον κόσμο, να μιλά για τη σημασία που έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

5. Αρετή Καφαντάρη: Ασκήσεις Face Yoga για αντιγήρανση & σύσφιξη

 Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε την Αρετή Καφαντάρη, την πρώτη Face Yoga Expert στην Ελλάδα και Σύμβουλο Ολιστικής Διατροφής, να προτείνει ασκήσεις face yoga για αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου.

6. Aλεξία Κωτσή: Η ιστορία του πρώτου ελληνικού startup στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε την Αλεξία Κωτσή, Co-Founder της online πλατφόρμας ομορφιάς Funk Martini, να μιλά για την ιστορία δημιουργίας και πώλησης του πρώτου ελληνικού startup στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς.

7. Μαριλένα Πατέρα: 8 λόγοι για να οργανώσεις τον χώρο σου και τη ζωή σου

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Μαριλένα Πατέρα, επαγγελματία Σύμβουλο Οργάνωσης και Founder του The Tidy Guru, να παρουσιάζει 8 λόγους για να οργανώσεις τον χώρο σου και πως αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη ζωή σου.

8. Mαριάννα Ράππου: 8 συμβουλές για υγιή φυτά που φέρνουν χαρά & ευεξία 

Σ’ αυτό το επεισόδιο ακούμε τη Μαριάννα Ράππου, Garden Coach, Γεωπόνο και Αρχιτέκτονα Τοπίου, να μεταδίδει την αγάπη της για τα φυτά και να μας δίνει οκτώ συμβουλές για υγιή φυτά, ώστε να δεχτούμε τη χαρά και την ευεξία που μας προσφέρουν.

Καλή Ακρόαση!

#queenbee #queenwithin #royalantiaging #skintransformation #antiaging