Στο τέλος κάθε έτους, το περιοδικό Forbes αποκαλύπτει τον πολυαναμενόμενο κατάλογο των ισχυρότερων γυναικών του κόσμου που διακρίνονται για τις ικανότητες, την πείρα, την επιμονή και το savoir faire τους. Στον κατάλογο που καταρτίστηκε στο τέλος του 2021, υπήρξαν πολλές εκπλήξεις, μεταξύ των οποίων επιτυχημένες επιχειρηματίες, πολιτικοί, διευθύνοντες σύμβουλοι και celebrities.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η FOREO - ο τεχνολογικός γίγαντας της ομορφιάς που ανέκαθεν υποστήριζε τις γυναίκες και προωθούσε την αυθεντική ομορφιά - αποκαλύπτει μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες της showbiz, οι οποίες όχι μόνο μας έκαναν να ονειρευόμαστε με την τέχνη τους, αλλά έχουν επίσης δεσμευτεί σε επιχειρηματικά και ανθρωπιστικά έργα και στη στήριξη της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Αφοσίωση, αποφασιστικότητα, επιμονή και ευγενής άμιλλα: αυτές είναι μόνο μερικές από τις θεμελιώδεις αξίες των γυναικών αυτών και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις νέες γενιές.

RIHANNA

Η Rihanna δεν είναι μόνο μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα και επιτυχημένη επιχειρηματίας: η σταρ συμμετείχε πάντα δημόσια σε σημαντικές εκστρατείες παγκόσμιας ευαισθητοποίησης, όπως το Black Lives Matter, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει πολλούς άλλους σκοπούς, ιδρύματα και ενώσεις. Η Rihanna επίσης εμφανίζεται συχνά στα social media χωρίς μακιγιάζ, υποστηρίζοντας την αυθεντική και φυσική ομορφιά με αυτοπεποίθηση και αναδεικνύει την εμβληματική της λάμψη.

Πώς μπορείτε να επιτύχετε την ίδια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα με ένα σούπερ πολυτελές άγγιγμα; Δοκιμάστε το εμβληματικό FOREO LUNA 3 που αποτελεί αναπόσπαστο βήμα της τελετουργίας της προσωπικής φροντίδας, αφήνει το πρόσωπο λαμπερό και χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για το επόμενο κόκκινο χαλί!

REESE WITHERSPOON