Δεν χρειάζεται πια να διαλέξετε: αυτή είναι η υπόσχεση της Premier Cru The Cream που δρα σε ΟΛΑ τα σημάδια της γήρανσης.

Έπειτα από 10 χρόνια έρευνας στη γενετική, ο δρ. David Sinclair, συνεργάτης μας στο ερευνητικό πεδίο, έκανε μια νέα επαναστατική ανακάλυψη: ένα ένζυμο που ονομάζεται TET (Ten-Eleven Translocation) και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση. Από τη στιγμή εκείνη το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie ασχολήθηκε με την εύρεση ενός μοναδικού φαρμακευτικού ενεργού συστατικού ικανού να ενισχύσει αυτό το ένζυμο TET.

Αφού μελέτησε χιλιάδες, επέλεξε ένα συστατικό: τη Χονοκιόλη, που προέρχεται από τη Μανόλια και λαμβάνεται με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση.

Η χονοκιόλη ενισχύει το ένζυμο T E T. Σε συνδυασμό με τη Ρεσβερατρόλη τα αποτελέσματά της δεκαπλασιάζονται, δίνοντας τη δυνατότητα να δράσει απευθείας στις πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας και έτσι να διορθώσει τα 8 σημάδια της γήρανσης.

 

Ο δρ. David Sinclair, που επονομάστηκε και «γκουρού της μακροζωίας» από το αμερικάνικο περιοδικό Time, οφείλει τη φήμη του στις έρευνές του για την κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης και για τις λύσεις που επιβραδύνουν τα αποτελέσματά τους. Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8TM κατοχυρωμένη από κοινού με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard.

Πώς το ένζυμο TET αναστρέφει τη γήρανση;

Με την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων (οξείδωση, ήλιος, τσιγάρο, ανθυγιεινές συνήθειες, τεχνητός φωτισμός…) το DNΑ των κυττάρων μας αποκτά σημάδια γήρανσης που εμποδίζουν την έκφραση ορισμένων γονιδίων. Αυτή είναι η επιγενετική. Αν αυτά τα σημάδια εμφανίζονται σε ένα γονίδιο καίριας σημασίας για τη δερματική λειτουργία, αυτό το γονίδιο παρουσιάζει μικρότερη έκφραση, θα παράγει λιγότερες πρωτεΐνες, η επιδερμίδα γερνάει και εγκαθίστανται τα 8 κύρια σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ελαστικότητας, απώλεια όγκου, αφυδάτωση, κηλίδες, απώλεια λάμψης. Το ένζυμο TET αφαιρεί από το DNA αυτά τα σημάδια και καταπολεμά τη διαδικασία γήρανσης.

 

Τα αποτελέσματα

1 - Βαθιές ρυτίδες: μείωση 73%

2 - Λεπτές γραμμές: μείωση 97%

3 - Σύσφιξη: αποκατάσταση 83%

4 - Όγκος: ανανέωση 89%

5 - Ελαστικότητα: βελτίωση 97%

6 - Κηλίδες γήρανσης: μείωση

7 - Ενυδάτωση: 100%

8 - Λάμψη: βελτίωση 75%

 

Κανένας συμβιβασμός στη φυσικότητα

Η Caudalie επέλεξε τα καλύτερα συστατικά για να τα συνδυάσει με την τεχνολογία TET8™:

• Βινιφερίνη κατά των κηλίδων

• Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες

• Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, που «γεμίζει» την επιδερμίδα

• Πολυσακχαρίτες που τεντώνουν την επιδερμίδα, μειώνοντας το βάθος, το μήκος και την επιφάνεια των ρυτίδων

 

 

Μια 100% φυσική φυτο-αρωματική σύνθεση: δαμασκηνό τριαντάφυλλο, εσάνς λευκού κέδρου και φύλλα βιολέτας. Ένα πραγματικό συμπύκνωμα αποτελεσματικότητας σε μια πολυτελή σύνθεση, εξαιρετικά απολαυστική και φυσική. Όπως όλα τα προϊόντα Caudalie, η σειρά Premier Cru δεν περιέχει ορυκτά έλαια, σιλικόνες, PEG, parabens, φθαλικές ενώσεις…

Κανένας συμβιβασμός στην ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον

Η Caudalie αναλαμβάνει δράση έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε την Premier Cru The Cream ή την The Rich Cream με πολύ απλό τρόπο. Ένα σύστημα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλί.

 

@Caudalie #PremierCru #ScienceOfYouth