Για να φτάσεις στο σημείο να επενδύσεις σε διακοπές με το αμόρε σου, θα πρέπει κανονικά η σχέση να έχει προχωρήσει. Για να είμαστε, όμως, ρεαλιστές, υπάρχουν και εκείνες οι σχέσεις που ξεκινούν δειλά-δειλά και φτάνουν με αλματώδεις ρυθμούς στα σχέδια των διακοπών. Αν, λοιπόν, προβληματίζεσαι για τον προορισμό που είναι κατάλληλος, έχουμε καταλήξει σε εκείνα τα νησιά που αξίζει να ταξιδέψεις ανάλογα με το σημείο που έχει φτάσει η σχέση σου.

1. Έχεις μόλις κλείσει μήνα μαζί του.

Πού να πας: Κύθηρα/ Kίμωλος

Η σχέση σας είναι στη αρχή, ο έρωτας υπάρχει στον αέρα και τα μέλια δεν ξεκολλάνε... Για τον λόγο αυτό, τα Κύθηρα είναι μια καλή επιλογή αφού αποτελούν εναλλακτική λύση ξεφεύγοντας από το κλισέ της Καλντέρας στη Σαντορίνη. Ταυτόχρονα, διατηρούν κι αυτό το άγριο και το εξωτικό στοιχείο που αναζωπυρώνει το πάθος. Με τον ίδιο τρόπο και η Κίμωλος στις Κυκλάδες είναι ό,τι πρέπει για να πάρετε μια ωραία γεύση από ήρεμες διακοπές και να κάνετε όλα όσα θέλετε ...αδιάκοπα!

2. Τα έχετε ήδη έναν χρόνο.

 Πού να πας: Μήλος  

Η Μήλος είναι εδώ και πολλά χρόνια “the place to be” για τα ζευγαράκια. Λίγο ο αέρας, λίγο η θάλασσα, λίγο η ομορφιά αυτού του νησιού ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και ίσως να επιστρέψετε στην πόλη πιο ερωτευμένοι από όσο φύγατε. Μια must επιλογή που, είτε μονός, είτε σε σχέση, πρέπει να δοκιμάσεις.

3. Έχετε ελεύθερη σχέση

Πού να πας: Ίος

Η Ίος είναι ένα μέρος που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις όλα τα γούστα σου .Είτε είστε των κλαμπς και των βραδινών μέχρι πρωίας εξόδων είτε θέλετε να περάσετε μια ρομαντική νύχτα σε μια ερημική παραλία παριστάνοντας το ζευγάρι η απόλυτα παρεξηγημένη Ίος, θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

4. Βρίσκεστε στα δυο ή και περισσότερα χρόνια μαζί.

Πού να πας:  Ελαφόνησος/ Φολέγανδρος

Η σχέση έχει προχωρήσει και έχει δοκιμαστεί αρκετά για να ...αποβιβαστεί σε νησιά όπως η Ελαφόνησος ή η Φολέγανδρος. Πλέον,  αποζητάς την ηρεμία και την χαλάρωση με τον σύντροφο σου, αρκεί να μην αρχίσουν οι ξαφνικές γκρίνιες. Έχεις λίγα πράγματα να κάνεις, ελάχιστες οργανωμένες παραλίες και οι διακοπές σας θα περιοριστούν στην απόλαυση των πολύ όμορφων τοπίων.

5. Θέλεις να ανανεώσεις την σχέση σου.

Πού να πας: Κρήτη

Καθώς νιώθεις πως η σχέση σου αρχίζει να ρουτινιάζει και χρειάζεσαι έναν προορισμό ώστε να ανανεώσεις την σχέση σου, τότε η ιδανική επιλογή είναι η Κρήτη. Άπειρα πράγματα να κάνεις, άπειρα πράγματα να γευτείς και πολύς κόσμος να γνωρίσεις .Η Κρήτη είναι μια άχαστη επιλογή που αν δεν καταφέρει να ξυπνήσει το πάθος σας, τουλάχιστον θα την απολαύσετε μαζί και θα δημιουργήσετε κοινές αναμνήσεις που θα σας ενώνουν στο μέλλον.