Στη φοιτητική ζωή, για πρώτη φορά, σου δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να ζήσεις και να αντιμετωπίσεις σην καθημερινότητα - και όχι μόνο για όσο διάστημα λείπουν οι γονείς σου επειδή έφυγαν για το Σαββατοκύριακο!

Από το πρωί που θα ξυπνήσεις μέχρι το βράδυ ή το ξημέρωμα που θα ξανακοιμηθείς, θα κληθείς πολλές φορές μέσα στην ημέρα να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να ζυγίσεις αν θα μαγειρέψεις ή αν θα παραγγείλεις. Αν θα απλώσεις το πλυντήριο μόλις τελειώσει ή μετά τον καφέ σου. Αν θα πλύνεις τα πιάτα, αμέσως μετά το γεύμα σου ή αν θα εξαντλήσεις το όριο των κανόνων υγιεινής μέχρι να το πάρεις απόφαση.

Σίγουρα πολλά από αυτά θα σου δημιουργήσουν περισσότερο άγχος από το προβλεπόμενο και ίσως σου προκαλέσουν απογοήτευση καθώς δεν περίμενες να αποτελούν τόσο σημαντικά κομμάτια μέσα στη φοιτητική σου ζωή.

Όμως, μέσα από αυτές τις "δυσκολίες" και τις "αγγαρείες" θα καταλάβεις ποιο είναι το σωστό, πότε και ποια πράγματα πρέπει να γίνουν και πόσο ανεξάρτητος γίνεσαι μέρα με την μέρα. Αυτό το συναίσθημα, λοιπόν,κρατάς και με αυτό εξελίσσεσαι και μεγαλώνεις.

Extra tip

Μετά απ' όλη αυτή την προπόνηση, θα νιώθεις στο σούπερ μάρκετ έτοιμη να διαχειριστείς τα ψώνια ολόκληρης της οικογένειας!