Σίγουρα σε όλες μας έχει τύχει να διεκδικούμε το δίκαιο σε έναν καβγά με τον σύντροφο μας, αν και οι ίδιες γνωρίζουμε την αλήθεια! Ότι, δηλαδή, το δίκαιο δεν είναι με το μέρος μας! Για όλες αυτές τις φάσεις, λοιπόν, που νιώθουμε να στριμωχνόμαστε άσχημα στη γωνία, ακολουθούν 5 αλάνθαστα tips που όλες πρέπει να εφαρμόσουμε για να βγούμε κερδισμένες σε έναν καβγά!

1. "Άδικο έχω;"

Από την στιγμή που έχεις χρησιμοποιήσει όλα σου τα όπλα και νιώθεις όλα τα τείχη σου να γκρεμίζονται, τότε σου έχω την λύση. Μπορεί να έχεις άδικο αλλά με τη φράση αυτή κοιτώντας τον κατάματα δεν θα μπορεί να βρει μια απάντηση ισάξια της ερώτησης σου, γιατί πολύ απλά η ένταση της στιγμής είναι με το μέρος σου!

2. "Εάν ήσουν στην θέση μου εσύ, τι θα έκανες;"

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζεις την απτή πραγματικότητα, αλλά με αυτή τη φράση μπορείς να κόψεις και να ράψεις την κατάσταση στα μέτρα σου! Τις περισσότερες φορές πρέπει να τον πείσεις πως η επιλογή που έκανες ήταν η καλύτερη για τη θέση που βρισκόσουν. Στην τελική, κάνεις δεν μπορεί να δει τα πράγματα πιο καθαρά απ΄ ό,τι τα βλέπεις εσύ.

3. "Νομιζεις ότι εγώ το ήθελα;"

Το να το παίξεις λίγο θύμα κάποιες φορές είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεται, ώστε να τηρηθεί η ισορροπία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να σε ωθήσουν σε μια πράξη. Άλλωστε, πετώντας του το μπαλάκι, αποποιείσαι η ίδια των ευθυνών σου.

3+1. "Μου αρέσει όταν με μαλώνεις!"

Όταν νοιώθεις πως χάνεις το παιχνίδι, ήρθε η ώρα να παίξεις το τελευταίο σου χαρτί. Ένας καβγάς με τον σύντροφο σου, που δεν οδηγεί πουθενά, μπορεί τουλάχιστον να σε οδηγήσει στο κρεβάτι και να βγεις διπλά κερδισμένη. Στο κάτω-κάτω, ας το διασκεδάσετε και λίγο!

Με τις παραπάνω συμβουλές είναι εύκολο να μπορέσεις να ξεγλιστρήσεις από μια δύσκολη κατάσταση. Αλλά, κορίτσια, με το μαλακό! Ας μην είμαστε τόσο εγωίστριες! Ας παραχωρήσουμε και μια φορά τη νίκη!

You got this girllllll!!!