Σε μια εποχή όπου για οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη εφαρμογή (να μετράς θερμίδες, να υπολογίζεις τις ημέρες του κύκλου σου, να βρίσκεις αγόρι, να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες, να θυμάσαι να πίνεις νερό και πόσες ακόμη) καθόλου περίεργο δε μοιάζει που το θέμα "application" έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα μέσα στην καθημερινότητά μας. Κάπως έτσι, μας έπιασε μια ανεξήγητη περιέργεια να βρούμε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του 2017 (ή καλύτερα, αυτές που θα μας λύσουν τα χέρια γι' αυτή τη χρονιά) και είναι οι εξής:

1. AAPTIV.  Αυτή η εφαρμογή φέρνει τη δυνατότητα γυμναστικής στην οθόνη σου, έτσι για να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά οι στόχοι που έβαλες για το 2017. Με μια συνδρομή που φτάνει τα 10 ευρώ το μήνα, μπορείς να έχεις στη διάθεση σου οποιοδήποτε είδος γυμναστικής σε βολεύει, από την κλασική γιόγκα μέχρι οτιδήποτε άλλο έχεις φανταστεί. Πέρα από το γεγονός ότι μπορείς να επιλέξεις το βαθμό δυσκολίας της κάθε άσκησης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μουσική, αν και να ξέρεις θα σε συνοδεύουν και οι οδηγίες του κόουτς.

2. GOOGLE PHOTOSCAN. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις σε ψηφιακή μορφή όλες αυτές τις παλιές, οικογενειακές φωτογραφίες που αφήνεις να σκονίζονται σε συρτάρια και άλμπουμ. Ένα πράγμα σκέψου μόνο, τα throwbacks που θα κάνεις στο instagram και τα likes που θα πέφτουν βροχή (κι όχι μόνο από τις θείες σου). (χωρίς χρέωση)

3. LEVEL MONEY. Οι εφαρμογές που ασχολούνται με τη (σωστή) διαχείριση των οικονομικών σου, μπορεί να θεωρηθούν δυσάρεστες και βαρετές. Η συγκεκριμένη όμως φαίνεται να έχει ευχάριστη δομή, χωρίς να είναι πολύπλοκη ή δύσχρηστη. Αφού περάσεις στην εφαρμογή τα έσοδα και τα έξοδα σου, υπολογίζεται αυτό το μαγικό ποσό που μπορείς να ξοδεύεις σε καθημερινή βάση προκειμένου να μην ξεμείνεις πριν τον επόμενο μισθό σου. (χωρίς χρέωση)

4. YUMMLY. Πρόκειται να μαγειρέψεις για την οικογένεια ή τις επιλεκτικές φίλες σου; Αυτή η εφαρμογή σου έχει τη λύση: φιλτράρει τις συνταγές ανάλογα με αλλεργίες, δίαιτες και την ώρα που πρόκειται να γίνει το τραπέζι, ώστε να διαλέξεις τα πιο σωστά πιάτα και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι με το γεύμα σου. Α, πριν ΚΑΝ το ζητήσεις σου ετοιμάζει και την αντίστοιχη λίστα από το σουπερμάρκετ με τα υλικά που θα χρειαστείς. (χωρίς χρέωση)

5. TELEVISION TIME. Θέλεις να ενημερώνεσαι όταν βγαίνει ένα νέο επεισόδιο από τις αγαπημένες σου σειρές; Η εφαρμογή ξέρει όλες τις ημερομηνίες για το λανσάρισμα σειρών ή την προβολή επεισοδίων για να μη χάνεις ούτε σκηνή από τις σειρές που ήδη παρακολουθείς ή από άλλες που μπορεί να σ' ενδιαφέρουν. (κόστος: 3 ευρώ)

xx