Η γκουρού του μακιγιάζ, των trends και των tutorials, η beaututs, δημιούργησε το πιο εξτρίμ nail trend που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς για τις φετινές γιορτές. Μπορεί να μην περιέχει γκλίτερ ή χρυσόσκονη, ούτε το τυπικό πράσινο - κόκκινο χρώμα των ημερών, αλλά θα σου θυμίζει ένα γουνάκι που σου φορούσαν μικρή ή το γουνάκι που φοράς ακόμη ή ένα λούτρινο αρκουδάκι που έχεις στο δωμάτιο σου ή το χαλάκι του μπάνιου. Πάντως όχι κάτι σχετικό με νύχια. Η συγκεκριμένη τάση είναι 3D και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα (και προκαλεί κραυγές έκπληξης, ίσως και τρόμου). Αυτό το χνουδωτό μανικιούρ, λοιπόν, είναι κάτι που - λογικά πάντα - θα φορεθεί πολύ από τις beauty bloggers αυτού του κόσμου και - γιατί όχι - κι από εμάς τις κοινές θνητές που ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις.

Το κοινό της blogger δεν ενθουσιάστηκε πάντως και άρχισε τα ειρωνικά σχόλια στο προφίλ της στο twitter, όπου παραλληλίζαν τα συγκεκριμένα νύχια με διάφορους ήρωες των Χριστουγέννων ή των παιδικών μας χρόνων - με πρώτους και καλύτερους τους ευχούληδες!

Όπως και να χει, εσύ που βλέπεις το The Grinch who stole Christmas ξανά και ξανά, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα furry nails της beaututs!

xx