Οποιος είπε ότι το να βάλεις τέλεια το κραγιόν σου ή το να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση, είναι μια εύκολη υπόθεση, απλά δεν ήξερε τι έλεγε. Και στη θεωρία όλα είναι εύκολα, αλλά στην πράξη τι γίνεται; Και σίγουρα υπάρχουν μερικά λάθη που είναι πολύ χειρότερα από το να κυκλοφορήσεις με κόκκινο κραγιόν στα δυο μπροστινά πάνω δόντια (και μου συνέβη χτες αυτό για την ακρίβεια). 

Τι λάθη κάνεις;

1. Δεν ταιριάζει το κραγιόν με το lip liner. Κι αυτό είναι huge στην περίπτωση όπου επιλέγεις nude αποχρώσεις ή που θέλεις κιόλας να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Άντε, όταν το lip liner είναι πιο σκουρόχρωμο από το κραγιόν, το contouring κάπως πάει κι έρχεται. Όταν όμως είναι πιο ανοιχτόχρωμο; Σκέτη καταστροφή.

2. Τα χείλη σου δείχνουν ξηρά και φουλ αφυδατωμένα. Που σημαίνει ότι βιαζόσουν σαν τρελή και δεν πρόλαβες ούτε να κάνεις scrub ούτε καν να βάλεις λίγο lip balm. Άλλη φορά, μπορείς να βάλεις το lip balm πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι και απλά να το ταμπονάρεις με ένα χαρτομάντηλο ένα λεπτό πριν βάλεις το κραγιόν σου. Θα κάνει θαύματα!

3. Το κραγιόν έχει βγει από το περιθώριο. Κάτι φταίει εδώ, είτε δεν έβαλες καλά το lip liner ή μπορεί να μην το έβαλες ΚΑΝ σε μερικά σημεία. Προτείνω να το ξαναπεράσεις άλλη μια φορά από πάνω, πριν ανανεώσεις το κραγιόν σου.

4. H' απλά σου αλλάζει εντελώς το σχήμα των χειλιών σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνα από το κέντρο των χειλιών κι έπειτα πήγαινε από τις άκρες προς τα μέσα. Πιο ασφαλής τρόπος απ' αυτόν να ξέρεις ΔΕΝ υπάρχει!

5. Οι γωνίες σου ξεφεύγουν με αποτέλεσμα να είναι άλλο χρώμα, σαν να λέμε το φυσικό σου. Μυστικό: όταν περνάς το lip liner ή το κραγιόν, έχε το στόμα σου ανοιχτό για να περαστεί εξίσου κάθε εκατοστό.

xx