Στη φοιτητική ζωή σου θα ανακαλύψεις πολλά καινούρια πράγματα, όπως και πολλές νέες ανάγκες. Τα αντικείμενα αυτά θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τις περισσότερες από αυτές!

Ένα backpack

Σκέψου μόνο πόσα έχεις να κουβαλήσεις: κινητό, tablet. φορτιστές, το τσαντάκι με τα καλλυντικά σου, πορτοφόλι, ένα πιο βραδινό μπλουζάκι για την περίπτωση που βγεις κατευθείαν μετά, χαμηλά παπούτσια για να πας στο μετρό, ένα μικρό σνακ... Ένα backpack είναι ο πιο κομψός τρόπος να τα έχεις όλα μαζί σου (και επιπλέον φέτος είναι πολύ στη μόδα).

Ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια (αλλά με στυλ)

Στη φοιτητική ζωή σου χρειάζεται συχνά να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες όταν αλλάζεις αίθουσες και μαθήματα, να περπατάς μεγάλες αποστάσεις μέχρι τη στάση του μετρό ή του λεωφορείου και φυσικά να πηγαίνεις για shopping ή ποτό κατευθείαν από τη σχολή μετά από μια ολόκληρη μέρα γεμάτη μαθήματα. Ένα ζευγάρι sneakers φοριούνται κάθε εποχή και συνδυάζονται με κάθε στυλ, ακόμα και με τα πιο «επίσημα» ρούχα σου.

Ένα smartphone

Δεν περίμενες εμάς για να σου πούμε πόσα πράγματα μπορεί να αντικαταστήσει: το ρολόι, το ξυπνητήρι, το σημειωματάριο, το στυλό, το organiser, Και φυσικά θα το εξοπλίσεις με το ΚαρτοΣυμβόλαιο Student! Γιατί με σταθερό λογαριασμό 15,12 ευρώ το μήνα έχεις 3GB Internet, 500’ προς όλους και 1500 προς COSMOTE. Επιπλέον έχεις την super επιλογή για extra 4 GB στο Tablet ή στο Laptop σου, μόνο με 5€ τον μήνα. Δες περισσότερα στο www.cosmote.gr

Cool αυτοκόλλητα τοίχου

Εϊναι οι πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος να προσθέσεις στυλ και άποψη στο φοιτητικό σου σπίτι. Μπορείς να τα κολλήσεις όχι μόνο στον τοίχο αλλά και στο ψυγείο σου ή στο πλαϊνό κομμάτι της βιβλιοθήκης σου. Διάλεξε ένα σχέδιο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και δώσε μια ευφάνταστη πινελιά στο χώρο σου.

Ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ

Δεν είναι μόνο για να μεταφέρεις τα αναρρίθμητα τάπερ από το σπίτι της μαμάς ή για να της πηγαίνεις τα άπλυτα ρούχα σου (και να μετά να τα παίρνεις πίσω καθαρά και σιδερωμένα) αλλά και για τις εκδρομές που σίγουρα θα κανονίσεις με τους καινούριους σου φίλους. Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα σάκο και φρόντισε να τον αποθηκεύεις κάπου πρόχειρα!

Ένα ζευγάρι ακουστικά

Επειδή για σένα σ' αυτή τη φάση της ζωής σου δεν έχει πολλή σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα και μπορεί να θέλεις να ακούσεις μουσική στις 3 τα ξημερώματα, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους γείτονες. Ειδικά εάν μένεις με συγκάτοικο, καλό είναι να σέβεστε και οι δύο την ιδιωτικότητα του άλλου. Με ένα ζευγάρι ακουστικά θα έχεις λύσει το πρόβλημα όταν, για παράδειγμα, εσύ θέλεις να ακούς τραγούδια και εκείνη έχει να διαβάσει!

Το τετράδιο συνταγών της μαμάς

Θα το χρειαστείς σίγουρα όχι μόνο όταν πεθαίνεις τις πείνας αλλά κι εκείνες τις μέρες που είσαι λίγο κρυωμένη, αγχωμένη ή στεναχωρημένη και θέλεις μια γεύση που να σου θυμίσει το σπίτι σου, Ή όταν θέλεις μια συνταγή με σίγουρη επιτυχία για να εντυπωσιάσεις ένα αγόρι!