Ηρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που αναλογιζόμαστε όλα τα λάθη που κάναμε (ή συνεχίσαμε να κάνουμε) τη χρονιά που τελειώνει και καταγράφουμε όσα πρέπει να αλλάξουμε για να είναι ο καινούριος χρόνος ένα πραγματικά νέομ καλύτερο ξεκίνημα για τη ζωή μας. Χωρίς άλλα λόγια λοιπόν, να μερικά πράγματα που θα κάνουν το 2017 μια πιο όμορφη χρονιά για σένα που σπουδάζεις!

Να κοιμάσαι περισσότερο

Αποτέλεσμα εικόνας για college girl sleep gif

Ναι, εντάξει, οι πειρασμοί είναι πολύ: τα πάρτι, οι έξοδοι που ξεκινούν από απογευματινό καφέ και τελειώνουν με «βρώμικο» τα ξημερώματα, το διάβασμα (λέμε τώρα!). Όμως ο ύπνος είναι σημαντικός για να νιώθεις καλά.

Να γυμνάζεσαι

Αποτέλεσμα εικόνας για college girl gym gif

Δεν είπε κανείς να αρχίσεις να συχνάζεις στα γυμναστήρια, αν αυτό δεν είναι καθόλου του στυλ σου. Όμως ακόμα και μισή ώρα άσκησης τέσσερις φορές την εβδομάδα θα κάνει τεράστια διαφορά στη φυσική σου κατάσταση (και θα το δεις άμεσα και στον καθρέφτη σου). Εκτός από γυμναστήριο, μπορείς να επιλέξεις τρέξιμο, κάποιο σπορ ή έστω περπάτημα σε γργορο ρυθμό.

Να τρως κάτι θρεπτικό κάθε μέρα

Αποτέλεσμα εικόνας για college girl food gif

Δεν είναι εύκολο να προσέξει κανείς τη διατροφή του όταν αυτή βασίζεται κυρίως σε fast food και delivery. Όμως, μπορείς να βάλεις ένα μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό στόχο: τουλάχιστον σε ένα γεύμα της ημέρας να προσθέτεις κάτι «υγιεινό», όπως ένα φρούτο, μια σαλάτα ή μερικούς ξηρούς καρπούς. Δεν είναι και αδύνατο, σωστά;

Να δοκιμάζεις κάτι νέο μια φορά το μήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για extreme sport gif

Αν δεν τολμήσεις τώρα να κάνεις πράγματα διαφορετικά από ό,τι έχεις συνηθίσει, πότε περιμένεις να το κάνεις; Βάλτο στο πρόγραμμα και φρόντισε τουλάχιστον μια φορά το μήνα να κάνεις κάτι πρωτόγνωρο, να ζήσεις νέες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τελικά τα ενδιαφέροντά σου και τον εαυτό σου. Πήγαινε σε ένα live κάποιου είδους μουσική που δεν ακούς ποτέ, παρακολούθησε μιε ομιλία για ένα θέμα που γνωρίζεις ελάχιστα, φόρεσε ένα ρούχο που θεωρείς ότι δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ σου. Μπορεί να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

Να περιορίσεις τα περιττά έξοδα

best bff best friends broke best friend

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, ούτε το 2017 θα είναι χρονιά που επιτρέπει να αλόγιστα έξοδα. Άρχισε λοιπόν από τώρα να κάνεις τις κατάλληλες και έξυπνες επιλογές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις πέρα το μήνα, ακόμα και με περιορισμένο μπάτζετ.. Για παράδειγμα, γιατί να πληρώνεις πολλά για το κινητό και το ίντερνετ, αφού μπορείς με το ΚαρτοΣυμβόλαιο Student που προσφέρει η COSMOTE αποκλειστικές στους φοιτητές και σταθερό λογαριασμό 15,12 ευρώ το μήνα έχεις 3GB Internet, 500’ προς όλους και 1500 προς COSMOTE. Επιπλέον έχεις την επιλογή για extra 4 GB στο Tablet ή στοLaptop σου, μόνο με 5€ τον μήνα. Αλλά και για το σπίτι τώρα μπορείς  να έχεις internet έως 24Mbps, δωρεάν ασύρματο router και σταθερό τηλέφωνο μόνο με 17,90€  μεCOSMOTE Home Double Play Student , και θα είσαι πάντα online χωρίς διακοπές!  Κι εάν είσαι multitasking φοιτητής και κάνεις browsing ή gaming με φίλους μπορείς να έχεις και VDSL έως 50Mbps σε αποκλειστική τιμή για φοιτητές μόνο 28,90€ το μήνα. Δες περισσότερα στο www.cosmote.gr

Να τελειώνεις τις εργασίες σου μια μέρα πριν το deadline

Ξέρω, ξέρω αυτό παίζει να μην έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν φοιτητή στην ιστορία, όμως σκέψου πόσο στρες θα γλιτώσεις εάν ξέρεις ότι όλα είναι έτοιμα όχι δύο λεπτά πριν αλλά 24 ώρες πριν τη στιγμή που πρέπει να παραδώσεις την εργασία σου. Εάν μάθεις να οργανώνεις το χρόνο σου σωστά θα κάνεις τη δουλειά σου και με λιγότερο άγχος και πολύ πιο αποδοτικά.

Να διασκεδάζεις

Αποτέλεσμα εικόνας για college party gif

Θα το έχεις σίγουρα ακούσει εκατοντάδες φορές αλλά η φοιτητική ζωή δεν συγκρίνεται με τίποτα! Γι' αυτό, απόλαυσέ τυη όσο περισσότερο μπορείς. Θα έχεις χρόνο για περισσότερες υποχρεώσεις, έγνοιες και αγωνίες σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου!