Θέλεις μία μέρα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μηνύματα και να μιλήσεις πιο γλυκά και τρυφερά στον σύντροφό σου; Σπας το κεφάλι σου κι αναζητάς λίγη έμπνευση να σε βοηθήσει να αποφανθείς τι θα του στείλεις; Εμείς θα σε βοηθήσουμε! 

Είναι μερικά μηνύματα που ξεκάθαρα θα φτιάξουν τη μέρα του και θα τον εκπλήξουν απίστευτα θετικά. Αν θες να σιγουρευτείς ότι θα σ' έχει στο μυαλό του για όλη την υπόλοιπη μέρα, στείλε του τα παρακάτω μηνύματα και θα το καταφέρεις.

Ορίστε και η λίστα για να του μείνεις ...αξέχαστη:

#1 «Είσαι ο ήρωάς μου!»

Κάθε άντρας ενδόμυχα θέλει να ξέρει ότι είναι ήρωας στα μάτια της κοπέλας του. Ίσως είναι επειδή βρίσκεται πάντα στο πλάι σου ή ίσως επειδή έχει σώσει το τομάρι σου αμέτρητες φορές που τον είχες ανάγκη. Υπάρχουν λοιπόν ένα σωρό λόγοι για να τον θεωρείς ήρωά σου. Το σημαντικό είναι να του το δώσεις να το καταλάβει. Θα καυχιέται στους φίλους του γι' αυτό, να 'σαι σίγουρη. Και πολύ καλά θα κάνει! 

#2 «Είσαι τόσο σέξι...»

Είτε προορίζεται για άντρα είτε για γυναίκα, αυτό είναι ένα μήνυμα που είναι ικανό να φτιάξει τη μέρα οποιουδήποτε. Αν θες να πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να του πει ποιο συγκεκριμένο σημείο επάνω του είναι εκείνο που θεωρείς σέξι. Αν για παράδειγμα έχει τα πιο όμορφα μάτια που έχεις δει ποτέ, πες του το! Θα λατρέψει σίγουρα τις λεπτομέρειες που θα του δώσεις για το τι σου αρέσει πάνω του.

#3 «Ανυπομονώ να σε δω!»

Άφησέ τον να γνωρίζει ότι λατρεύεις να περνάς χρόνο μαζί του. Οι άντρες πεθαίνουν να γνωρίζουν ότι κάνουν ευτυχισμένη την κοπέλα που βρίσκεται δίπλα τους. Είναι επίσης ένας απίστευτα απλός τρόπος να του δείξεις πώς νιώθεις για τη σχέση σας. Προφανώς, εάν του το στείλεις, θα πάρει σίγουρο το θετικό μήνυμα που θέλεις να του μεταφέρεις. 

#4 «Σε σκέφτομαι όλη την ώρα!»

Αυτό το μήνυμα αφήνει ανοιχτά υπονοούμενα από μέρους σου. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να φλερτάρεις μαζί του και να τον κάνεις να σου απαντήσει κι εκείνος αν σε σκέφτεται όσο εσύ. Μετά μπορείς να του απαντήσεις και πάλι ή να τον αφήσεις να τυραννιέται. Λίγο μυστήριο ποτέ δεν έβλαψε καμία σχέση.

#5 «Λατρεύω τη σέξι φωνή σου...»

Παραδέξου το. Σε τρελαίνει να τον ακούς από την άλλη μεριά της γραμμής ή όταν λέει το όνομά σου. Γιατί λοιπόν να μην του το πεις; Άσε που θα του δώσεις την αυτοπεποίθηση να σε παίρνει τηλέφωνο όλο και πιο συχνά μιας και λατρεύεις να ακούς τη φωνή του. 

#6 «Πέρασα υπέροχα σήμερα μαζί σου!»

Είναι ο ιδανικότερος τρόπος να του πεις ότι ευχαριστήθηκες τις ώρες που πέρασες μαζί του, χωρίς μάλιστα να τον πιέσεις για κάτι. Αν η σχέση σας είναι φρέσκια, τότε θα του δώσεις το κουράγιο να σου ξαναζητήσει να βγείτε. Αλλά είναι ένα επίσης αισιόδοξο μήνυμα, ακόμη κι αν είστε μαζί για πολύ καιρό. Πάντα δουλεύει.

#7 «Εσύ. Εγώ. Το βράδυ. Game of Thrones. Πίτσα. Να είσαι εδώ!»

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να του πεις ότι σήμερα θέλεις να αφιερώσεις το βράδυ σου σε εκείνον και στη θέαση της αγαπημένης σας σειράς. Εκείνος βέβαια θα ελπίζει το Game of Thrones να είναι απλά μία πρόφαση... που θα οδηγήσει σε άλλα, πιο ενδιαφέροντα και σεξουαλικά πράγματα. 

#8 «Μόλις είδα την ταινία The Avengers. Δεν λέω, μαναράκι ο Chris Evans, αλλά εγώ και πάλι διαλέγω εσένα.»

Είναι ευχάριστο να γνωρίζει ότι ανάμεσα σε εκείνον και σε έναν σούπερ σέξι, διάσημο celebrity που μιλάς κάθε τρεις και λίγο για το άτομο του, εσύ διαλέγεις το αγόρι σου. Και μάλιστα κάνοντας πρόστυχες σκέψεις γι' αυτόν.

Πηγή: neopolis.gr