Αυτό εδώ το άρθρο, ήρθε να ανατρέψει το "μη μετανιώνεις γι' αυτά που λες, αλλά γι' αυτά που δε λες". Ο λόγος; Ε δεν μπορείς να λες στο φίλο σου (ή έστω στον τύπο που απλά βγαίνετε) ό,τι σου έρθει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα στα εξηγήσω όλα, αλλά για αρχή ας συμφωνήσουμε ότι δε θα του πεις κάτι από τα παρακάτω, γιατί χειρότερο πράγμα δεν υπάρχει από ένα μήνυμα/snap που έστειλες ή μια κουβέντα που είπες ενώ ΔΕΝ έπρεπε.

1. Μη ρωτήσεις κάτι για την πρώην του. Μην τον ρωτήσεις (ούτε από κοντά, ούτε από μηνυματάκι) για τις προηγούμενες σχέσεις του ή για την κοπέλα που είχε σ' εκείνη τη φωτογραφία προφίλ. Το ξέρω, το ξέρω, καίγεσαι να μάθεις. Όσο κι αν δεν μπορείς να κρατηθείς, σκέψου πόσο περίεργα θα γίνουν τα πράγματα όταν θα αρχίσεις να μαθαίνεις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν του - γιατί μετά το ποπ δεν έχει στοπ.

things to NEVER say to a guy!

2. Ούτε οτιδήποτε που να περιλαμβάνει νούμερα, σαν να λέμε τα κιλά, το ύψος του, τις διαστάσεις που έχει το μόριο του. Δεν είναι πολύ κουλ να τον ρωτήσεις κάτι τέτοιο, ούτε καν αν είναι το αγόρι σου, πόσο μάλλον κάποιος που απλά βγαίνεται. Φαντάζεσαι πόσο άβολο θα ήταν αν σου έλεγε κάτι πχ. για το στήθος σου; Απόφυγε να τον ρωτήσεις για οποιεσδήποτε διαστάσεις, είτε πρόκειται για ύψος, είτε για το μόριο του, απλά άστο. Θα νιώθει σαν να είσαι με μια μεζούρα και τον μετράς ή ότι υπονοείς το παραμικρό γι' αυτόν - χειρότερο δεν έχω.

3. Μην του πεις ΟΥΤΕ ότι συζητάς γι' αυτόν με τις φίλες σου. Okay, το φαντάζεται κι ο ίδιος, αλλά δε χρειάζεται αυτή τη υπόνοια να την κάνεις σιγουριά. Eκείνος πιστεύει ότι λες τα βασικά, αχ και να ήξερε ότι στέλνεις με screenshot τις συνομιλίες σας στις κολλητές σου. Awkward!

cute Gossip Girl best friends gif

4. Δεν τον νοιάζει καν τι έκανε και τι δεν έκανε ο πρώην σου. Αυτό το φάντασμα του πρώην πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει να εμφανίζεται σε κάθε επόμενη σου σχέση. Και για να στο πω αλλιώς, δεν τον ενδιαφέρει τι αλλεργία είχε ο πρώην σου, τι αυτοκίνητο οδηγούσε, πως έπινε τη βότκα του. Αρκετά με τον πρώην, αρκετά! 

5. Μην τον ρωτάς αν έχεις παχύνει ή αν σου πηγαίνει αυτό που φοράς. Αρχικά, τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Έπειτα, τι περιμένεις να σου πει; Ότι έχεις πάρει μερικά κιλά; Αν ισχύει, δεν το ξέρεις; Αν δεν ισχύει, τι ρωτάς τότε; Τα πράγματα είναι πολύ απλά!

6. Μην του λες ότι είναι "γλυκάκι". Νιώθει περίεργα, λες και δεν είναι πολύ άντρας, λες και τον βλέπεις σαν φίλο, λες και το γλυκάκι είναι η χειρότερη λέξη που θα μπορούσες να του κοτσάρεις. Για κάποιο λόγο νιώθει τον αντρισμό του να δέχεται πλήγμα - άκου τώρα κάτι πράγματα.

funny New Girl gif

7. Χρειάζεται να ξέρει ότι σου την έχει πέσει χιλιάδες φορές ο Μήτσος που αναγκαστικά τελικά είναι ένας πολύ καλός σου φίλος; Όχι, ούτε αυτό μας χρειάζεται. Θα τον μισήσει, θα νιώθει άβολα όταν ο Μήτσος θα είναι σε απόσταση ενός μέτρου από εσένα, θα σου κάνει σκηνές, θα ζηλεύει, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή. Αλήθεια.