Η Chiara Ferragni είναι η Νο.1 digital fashion icon και trendsetter με πάνω από 5.000.0000 Instagram followers που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της online σφαίρα. Το  blog της, www.theblondesalad.com, που δημιουργήθηκε το 2009 αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και στην ομορφιά. Παράλληλα έχει δημιουργήσει και τη δική της collection μόδας, CHIARA FERRAGNI.

Η ίδια λέει: «Τα μαλλιά μου εμπνέουν την εμφάνισή μου και την ολοκληρώνουν. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, σε αυτά οφείλω το που βρίσκομαι σήμερα. Με βοηθούν να νιώθω και να δείχνω δυνατή, ό,τι κι αν φοράω! Το γεγονός ότι είναι υγιή και μπορούν να μεταμορφώνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, με γεμίζει αυτοπεποίθηση.”

H δουλειά της είναι πολύ απαιτητική, μπορεί να κάνει πάνω από 12 ταξίδια την εβδομάδα, αλλάζοντας look και χτενίσματα έως και 5 φορές την ημέρα. Είναι παθιασμένη με τη μόδα και την ομορφιά και αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Τον τελευταίο καιρό αγαπάει τις πλεξούδες και τις φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά της.

Χρησιμοποιεί Pantene από την ηλικία των 9, αφού αυτό ήταν το brand που χρησιμοποιούσε η οικογένειά της. Το Pantene ήταν πάντα το σημείο αναφοράς της σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών της, γιατί τη βοηθά να τα διατηρεί δυνατά και υγιή, όπως απαιτεί η δουλειά της.

Το μυστικό της όμως για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η αμπούλα Pantene, που επανορθώνει τα σημάδια φθοράς 6 μηνών σε μόλις 1 λεπτό και αποκαθιστά τη δύναμη και τη λάμψη τους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί εντατικά την αμπούλα επανόρθωσης Pantene, που θρέφει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια αυτών των απαιτητικών περιόδων και επιμένει σε ένα καθημερινό, συστηματικό πρόγραμμα περιποίησης, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.