Αν είναι δυνατόν! Κάθε άνθρωπος έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, γιατί λοιπόν μόνο ο σύντροφός σου να μην έχει; Φυσικά, εννοώ τις όποιες σχέσεις σημαντικές και μη είχε πριν από εσένα. Αυτό, καλά κάνεις και το γνωρίζεις, αλλά κακώς κάνεις και δεν το αναγνωρίζεις και σαν να μην φτάνει αυτό, το υπολογίζεις και το χρεώνεις με το παραπάνω!

 Είναι λάθος και μάλιστα καταστροφικό. Γίνεται η αιτία για καβγάδες, κακές σκέψεις, αναπτύσσονται μέσα σου φοβίες και αναβιώνουν φαντάσματα που είναι απλώς δημιουργήματα της φαντασίας σου και δηλητήριο για τη σχέση σου και το εγώ σου. Όλοι μας έχουμε ιστορίες αφημένες πίσω μας, κανείς μας δεν γεννήθηκε χωρίς παρελθόν και κανείς μας δεν είναι εκείνος που δεν έχει έστω και μια βαλίτσα στην προσωπική του διαδρομή, αυτό όμως θα πρέπει να είναι αποδεκτό. Αν λοιπόν και εσένα σε βασανίζει το παρελθόν του συντρόφου σου, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις εγκαίρως, γιατί πιθανόν πολύ σύντομα να δημιουργήσεις εξαιτίας αυτής της εμμονής σου, προβλήματα στη σχέση σου. Η καλύτερη λύση και μάλιστα θα πρέπει να είναι και έγκαιρη, είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου ανοιχτά για αυτό το θέμα. Πες του ή καλύτερα θα σου έλεγα να του εξομολογηθείς την ανασφάλειά σου, ανοιχτά. Δεν είναι ο ,τι καλύτερο και μάλιστα όταν είναι κάτι που είχε συμβεί πριν από εσένα, αλλά τουλάχιστον είναι πιο ανώδυνο για εσένα και θα λειτουργήσει ανακουφιστικά, είμαι σίγουρη!

1. Ξεκίνα την συζήτηση χωρίς πολλές σάλτσες και κυρίως μην πας Αίγυπτο μέσω Ρωσίας. Να είσαι συγκεκριμένη.

2. Μην φτάσεις για κανένα λόγο σε ανάκριση τρίτου βαθμού και απόφυγε το βλέμμα που να φέρνει σε κάτι ή και πολύ στον αστυνόμο Μπέκα…

3. Μην κάνεις το λάθος να ανέβεις και την ίδια στιγμή να ανεβάσεις και την πρώην σε μια ζυγαριά προσπαθώντας να δεις που και πόσο υπερτερείς…

4. Κρύψε και καταχώνιασε καλά την ανασφάλειά σου και απομακρύνσου από την looser ερώτηση «ποια είναι η πιο ωραία;» Η ζήλεια σου όσο και αν σε έχει κάνει… «τυφλή», προσπάθησε τουλάχιστον να μην σε κάνει και … «κουτσή», γιατί πολύ απλά, μετά από μια τέτοια ερώτηση είναι βέβαιο ότι θα πέσεις…. στα μάτια του!!!