Υπέροχα, girly και, κυρίως, καλύπτουν την περιοχή γύρω από το μέτωπο από όπου αρχίζει να φαίνεται ότι έχεις καθυστερήσει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο! Αυτά τα χτενίσματα θα σε σώσουν και σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα σου μέχρι να πας επιτέλους για βαφή!

Κοτσίδα-στεφάνι

Αν δεν ξέρεις πώς να την κάνεις, μη σε πιάνει πανικός. Πάτα απλά στο youtube “halo braid” και θα βρεις δεκάδες βιντεάκια με tutorials.

Με κορδέλα

Αλλά όχι όποια να 'ναι... Χρειάζεσαι μια κορδέλα φαρδιά και ελαστική από υλικό που δεν γλιστράει, ώστε να κάθεται ακριβώς πάνω στην γραμμή της ρίζας των μαλλιών σου. Αν θες, μπορείς επίσης να συνδυάσεις την κορδέλα σου και με άλλα χτενίσματα, όπως αλογοουρά, κότσο κ.λπ.

Απροσδιόριστη χωρίστρα

Η έντονη χωρίστρα είανι απαγορευτική όταν η ρίζα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της. Γι' αυτό, εκείνη την περίοδο προτίμησε να χτενίαζεις όλα τα μαλλιά σου μπροστά και να τα αφήνεις να ανοίγουν φυσικά σε μια πιο... φλου χωρίστρα.

Μπούκλες

Η άβαφη ρίζα φαίνεται περισσότερο στα ίσια μαλλιά... αυτό είναι κανόνας! Άφησε τα μαλλιά σου μπούκλες ή εάν δεν έχεις από φυσικού σου, χρησιμοποιήσε ρόλεϊ ή ψαλίδι. Ξεκίνησε τις μπούκλες από όσο πιο κοντά στις ρίζες γίνεται.

Με μαντήλι

Όχι μόνο κρύβουν την άβαφη ρίζα αλλά και σου δίνουν φανταστικό στυλ. Ένα φουλάρι στα μαλλιά δίνει έναν boho '70s αέρα στο λουκ σου. Δίπλωσέ το όσες φορές χρειάζεται για να γίνει όσο φαρδύ θέλεις: όσο πιο πολλούς μήνες έχεις να πας στο κομμωτήριο, τόσο πιο φαρδύ πρέπει να είναι.

Extra tip: φόρεσε καπέλο

Φέτος ειδικά που είναι πολύ στη μόδα, ένα καπέλο είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι -ιδιαίτερα τις bad hair days.