Αληθινά ή faux, δεν έχει σημασία. Αυτό που κάνει τα κοσμήματά σου πραγματικά in-fashion είναι ο τρόπος που τα φοράς πολλά μαζί, αλλά πάντα με στυλ.

Κολιέ

Ναι, σίγουρα μπορείς να φορέσεις πολλά κολιέ μαζί, όμως το μυστικό είναι στο τι είδους κολιέ θα συνδυάσεις. Αυτό που θα σκέφτεσαι είναι ότι η αισθητική των κομματιών πρέπει να είναι κοινή: δηλαδή είναι όλα ρετρό ή όλα μίνιμαλ ή όλα από μαυρισμένο ασήμι κ.λπ. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να γνωρίζεις με μια ματιά εάν το ένα ταιριάζει με το άλλο.

Ρολόγια με βραχιόλια

Αναρωτιέσαι τι ταιριάζει περισσότερο με το ντύσιμό σου, το ρολόι σου με το μεταλλικό μπρασελέ ή το βραχιόλι σου; Η απάντηση; Και τα δύο, και μάλιστα ταυτόχρονα. Μη διστάσεις να φορέσεις ρολόγια και κοσμήματα μαζί, αλλά που θα κάνει πιο hot το σύνολο είναι ότι ένα από τα βασικά κομμάτια να είναι χρυσό ή μαύρο μεταλλικό.

Δαχτυλίδια

Τα πολλά δαχτυλίδια φορεμένα μαζί είναι must. Προσπάθησε να είναι όλα στο ίδιο στυλ και μη διστάσεις να φορέσεις και στα δύο χέρια. Μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις δαχτυλίδια ενός χρώματος στο δεξί και άλλου στο αριστερό -πάντα όμως της ίδιας αισθητικής.

Αλυσίδες

Οι πολλές αλυσίδες στο λαιμό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το layering στα κοσμήματα.  Για να μη δείχνει το λουκ υπερβολικά φορτωμένο, διάλεξε αλυσίδες σε διαφορετικά ύψη και πάχη. Πρόσθεσε μια πιο ιδιαίτερη πινελιά φροντίζοντας σε μία από όλες να κρέμεται ένα κομψό μενταγιόν σε σχήμα σταγόνας ή ένα-δυο με χρωματιστές πέτρες.

Μακραμέ βραχιόλια

Παίξε με τον κλασικό χρωματικό συνδυασμό μαύρο-κόκκινο-μπεζ. Μπορείς να φορέσεις ακόμα και 10 τέτοια βραχιόλια μαζί, αλλά για να δείχνει το σύνολο κομψό, φρόντισε να είναι όλα στο ίδιο πάχος και να ακολουθούν μια ενιαία χρωματική παλέτα. Και, εννοείται, μη βάλεις πολλά φαρδιά βραχιόλια μαζί. Όσο περισσότερα τόσο πιο λεπτά!

Σκουλαρίκια

Τόλμησε να τραβήξεις την προσοχή και στα αυτιά σου! Εξάλλου, αυτή τη σεζόν, ακόμα και το μακιγιάζ στη συγκεκριμένη περιοχή επιβάλλεται -όπως σου έχουμε πει εδω... Συνδύασε καρφωτά, κρεμαστά σκουλαρίκια και ear cuffs, αρκεί να βεβαιωθείς ότι όλα είναι στο ίδιο χρώμα ή/και έχουν παρόμοια σχέδια.