Οπως ακριβώς συμβαίνει και με οτιδήποτε υπάρχει στη ντουλάπα μας, οι τάσεις και η μόδα έρχονται και φεύγουν. Πέρα από τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ακόμη και στα piercings, τα trends δεν μένουν πάντα τα ίδια. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν μας ανοίγει την όρεξη για πολλές αλλαγές και για ριζική ανανέωση του στιλ μας - πολύ λογικό το βρίσκω, βέβαια. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι κυριαρχούν τα σετ στα σκουλαρίκια, δηλαδή γύρω στα 4-5 pieces, προορισμένα να ταιριάξουν όλα μαζί σε ένα αφτί. To τέλειο mix and match είναι κι αυτό που θα ανεβάσει το στιλ σου, είτε προτιμήσεις κάτι πιο μινιμαλιστικό (δες τη φωτογραφία από κάτω) ή κάτι λίγο πιο φορτωμένο, ανάλογα με τα γούστα πάντα.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα:

1. Μη δώσεις βάση στη συμμετρία. Η ασυμμετρία έχει κι αυτή τη δική της χάρη! Μπορείς να συνδυάσεις τα stud σκουλαρίκια σου με κρεμαστά ή κρίκους. Επιλέγεις εσύ που θα τοποθετήσεις το καθένα και τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα κάνεις. Όπως θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, σκουλαρίκια που συνδέουν 2-3 τρύπες με αλυσίδα είναι στις must - piercing επιλογές σου.

2. Τα studs είναι όσο το δυνατόν πιο μικρά γίνεται. Διακριτικά, μινιμαλιστικά και ξεχωριστά, τα stud σκουλαρίκια δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα (και την καρδιά μας). Οποιαδήποτε απόχρωση μοιάζει ιδανική όταν πρόκειται για ένα τόσο μικρό και χαριτωμένο αξεσουάρ. Μας αρέσουν πολύ γιατί είναι σαν μια μικρή λάμψη και ένα τσακ χρώματος εκεί που δεν το περιμένεις.

3. Το ροζ-χρυσό συνεχίζει να βρίσκεται στις τοπ επιλογές. Μια ξεχωριστή απόχρωση που ταιριάζει εύκολα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου - απλά, αν φορτώσεις τ' αφτιά σου, μην το παρακάνεις και με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σου.

xx