Η άνοιξη ευτυχώς επηρεάζει και το μακιγιάζ μας μέσα σ' όλα. Κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου σου μοιάζει ακόμη πιο χαριτωμένο με τις ζωηρές και ευχάριστες ανοιξιάτικες αποχρώσεις, μιας και το πολύ σκούρο μακιγιάζ ανήκει παραδοσιακά στο χειμώνα και στα κρύα του. Ο ερχομός της νέας σεζόν μας βάζει σ' ένα mood ανανέωσης, ώστε να φρεσκάρουμε ντουλάπες και νεσεσέρ και να προετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται για τη μεταβατική αυτή περίοδο, για την αγαπημένη φάση της άνοιξης. Για μερικούς μήνες, η επιλογή του blush είναι ανάλογη με τους φυσικούς τόνους του προσώπου μας, χωρίς υπερβολές κι ακραίο makeup. Τα ζυγωματικά από δω και πέρα θα είναι λες και άρπαξαν ελαφρώς από τον ήλιο, έτσι φυσικά και όμορφα.

Ακολουθούν τα τοπ blush της σεζόν, είτε προτιμάς ένα πιο λείο αποτέλεσμα είτε είσαι φαν του μπρονζέ:

1. Sun - kissed blush. Έχει κάτι από ροδάκινο και ουδέτερους τόνους, αν και το ιδανικό είναι να κάνεις το δικό σου προσωπικό mix αποχρώσεων.

2. Lavender blush. Το μώβ της λεβάντας ταιριάζει τέλεια στο ανοιξιάτικο mood μας. Αν ταιριάζει εξίσου και στο στιλ σου, δε βρίσκω το λόγο για να μην το προτιμήσεις!

3. Shimmer blush. Το glitter και οτιδήποτε γυαλιστερό είναι μέσα στη μόδα και κατά συνέπεια μέσα και στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ μας.

4. Stain blush. Λειτουργεί ως εξής: το βάζεις στα μάγουλα σου και το διαμορφώνεις με το beauty sponge για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

5. Cream blush. Ό,τι πρέπει για σένα που έχεις ξηρή επιδερμίδα.

 

Υ.Γ. Κανένα contouring δε θα βγάλει το αγαπημένο μας blush από τη μόδα!

xx