Αρκετά αγαπημένος ο αντρικός τομέας των καταστημάτων μπορώ να πω και τον έχω τιμήσει κιόλας αρκετές φορές. Ε δε φταίω εγώ που σε ζακέτες και πουλόβερ μας κερδίζει με διαφορά! Ειδικά τώρα στις εκπτώσεις, προτείνω να ρίξεις μια ματιά, μιας και για κάποιο περίεργο λόγο τα αντρικά T - shirts πέφτουν πολύ περισσότερο σε τιμή και μας ανεβάζουν αντίστοιχα σε στιλ. Πριν φύγεις, πέρνα βέβαια κι από το γυνακείο τομέα, αλλά έχε το νου σου στα αντρικά key pieces για την ντουλάπα σου. Προς τα πού ακριβώς να κατευθυνθείς; Στα παρακάτω!

1. Πουλόβερ. Προσωπικά βρήκα ένα τέλειο γκρι σε τρομερή τιμή και μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που δεν το αγόρασα. Αν το πάρεις και σ' ένα λίγο μεγαλύτερο νούμερο από το κανονικό σου, γίνεται το τέλειο over sized που πέφτει ιδανικά στη μέση και τους γλουτούς σου. Μ' ένα καλσόν και sneakers είναι ό,τι πρέπει για τη βόλτα.

2. Τσάντα. Αυτές που προορίζονται για τους άντρες είναι συνήθως πιο σοβαρές, σε απλά και σικ σχέδια, σκουρόχρωμες και ανθεκτικές. Αν βαρέθηκες τις πολύ girly, με τις ροζ στάμπες, ξέρεις τώρα που πρέπει να ψάξεις!

3. Γραβάτα/Παπιγιόν. Σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε θεματικό πάρτι ή αν απλά θέλεις να απογειώσεις το ανδρόγυνο look σου, είμαι πολύ υπερ μια τέτοιας αγοράς. Θα τραβήξεις τα βλέμματα όπου και να πας και να ξέρεις πως αυτό το ανδρικό/σοβαρό στιλ, παραείναι σέξι.

4. Πουκάμισο. Αν βρεις αυτό που θα στρώνει καλά πάνω σου, αγόρασε το χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ίσως να δυσκολευτείς στα πιο κλασικά, τα flannels είναι πάντα πιο εύκολα στο να εφαρμόζουν πάνω μας. Μ' ένα λευκό T - shirt και το τζιν σου θα είναι φανταστικό!

5. T-shirt. Μια ωραία στάμπα να έχει, αρκεί για να γίνει δεύτερο δέρμα σου. Αν το κόψεις ειδικά στα μανίκια ή στο σημείο που πέφτει στη μέση σου, μπορείς με πολύ λίγα χρήματα να φτιάξεις το μπλουζάκι εκείνο που θα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λίγη φαντασία θέλει, άντε και λίγη τύχη.

xx