Η μαρινιέρα αποτελεί ένα από τα πιο πρακτικά και ''εύκολα'' κομμάτια της ντουλάπας μας. Μπορείς να βασιστείς σ' αυτή ακόμη και σε περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις μια ντουλάπα 15-20 τεμαχίων ώστε να κάνεις έξυπνους, γρήγορους και πετυχημένους συνδυασμούς.

Η μαρινιέρα αποτελεί ένα κλασικό κομμάτι στο γυναικείο ντύσιμο που παίρνει διάφορες μορφές και ύφος, ανάλογα με το χρώμα, το ύφασμα, ακόμη και το είδος της ρίγας. Σε γενικές γραμμές, προτείνω να αποκτήσεις μία ή και περισσότερες, ειδικά τώρα που περπατάμε σταθερά προς την άνοιξη!

Οι παρακάτω προτάσεις αποτελούν μερικές μόνο από τις επιλογές που σου δίνει η μαρινιέρα:

1. Στη δουλειά θα βάλεις αυτά. Okay ίσως όχι τα σκουλαρίκια της φωτογραφίας, αλλά σε γενικές γραμμές, αυτό είναι το office look που μπορείς να δημιουργήσεις με μια μαρινιέρα. Μπορείς να τη φορέσεις όλο το χρόνο, είτε με μακρύ είτε με κοντό μανίκι. Να θυμάσαι πως απλά συνδυάζεται τέλεια με κόκκινες λεπτομέρειες! Όσον αφορά στα αξεσουάρ, ασημένια ή χρυσά να προτιμήσεις.

2. Striped Tee στο πάρτι. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι σε όλα τα πάρτι πρέπει να πηγαίνεις με μίνι φούστα ή φόρεμα. Ένα μαύρο leather παντελόνι ή σκουρόχρωμο τζιν συνδυασμένο με μαρινιέρα, statement σκουλαρίκια και την κόκκινη λεπτομέρεια που λέγαμε πριν, αρκούν για να εντυπωσιάσεις.

3. Ρίγες και στο ραντεβού. Έχεις δώσει ραντεβού με το παιδί από το γραφείο ένα Σάββατο πρωί για καφέ και δε θέλεις να δείξεις ότι στολίστηκες για χάρη του. Πολύ ωραία ως εδώ. Προτείνω να ντυθείς smart casual και να μη γίνεις μια υπερπαραγωγή πρωινιάτικα. Κρατάς ένα διακριτικό girly τόνο και στο επόμενο ραντεβού βλέπουμε τι θα φορέσεις.

4. Μαρινιέρα και το ΣΚ φυσικά. Κάπως έτσι, το denim είναι λες και φτιάχτηκε γι' αυτή. Απαραίτητα σ' αυτό το ντύσιμο κρίνονται τα λευκά sneakers σου. Να μου το θυμηθείς, αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου ντύσιμο μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός και νιώσεις τις πρώτες σπίθες της άνοιξης.

5. Mα δε γίνονται διακοπές χωρίς ρίγες. Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στον καφέ, το μεσημέρι στο φαγητό και το βράδυ στη βόλτα για ποτό. Συνδυάζονται με φλατ πέδιλα ή τα αγαπημένα σου τακούνια, με έγχρωμη ή nude τσάντα, κατά προτίμηση clutch και pencil φούστα. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο must που ολοκληρώνει το ντύσιμο σου!

xx